Ahojte baby, poradte nejake super tehotenske leginy, take s tym vysokym pasom ale aby netlacila gumicka na trupe 😑🙏🏼
V Lidli majú perfektné. Celé tehotenstvo som ich nosila, úplne od mini brucha až po 9.mes:-)
@honey666 ja som teraz pozerala v bonprixe lebo su tam za smiesnu cenu a menienim do tohto oblecenia nejako vrazat...a su tam teda aj recenzie...inac zatial nosim co som dostala od svagra froggy merino leginy a su super maju klasicky vyssi pas ale su mega pruzne len cena je vysoka no...chcela som si inac kupit rifle ale aj leginy v lidli ale totalka vypredane
@honey666 lidlove velmi pohodlne, avsak kvalita taka..no vidno,ze stoja par eur,nosila som ich doma.Za mna tehotenske Bas Bleu,su v zateplenej aj obyc verzii.A mam od nich aj na cvicenie o cislo vacsie,sedeli tak do 6.mesiaca
Ja som mala z Bonprix, a Lidlu, spokojnosť. Nechcela som dávať veľa peňazí za niečo, čo budem nosiť pár mesiacov. Okrem toho som veľa nosila šaty, kedze tie "veľké mesiace" som mala presne v lete a skoro na jeseň
z lidlu mam teraz na sebe Sko, a na bruchu je to ok ale tlaci ma to hore na trupe , ked sedim, je to neprijemne, stahuje sa to dole, tak neviem ci Mko by bolo lepsie uz ale ci by som to zas nevytiahla az na plecia ...
Ja mám z Lidlu a teda neviem, čo je to za číslovanie, ale XS beznádejne malé, nielen na brucho, ale aj na stehná a zadok a S strašne veľké, hlavne na zadku a stehnách, padajú mi dole pri chôdzi, čiže nenositelne 😅 asi by som potrebovala niečo medzi 🤷
V h&m. Mala som obrovské brucho boli dlho dobré,
Dlhé, som vysoká, veľmi pohodlné mäkké
Netlačilo vôbec nič.
Mne tie tehotenské s vysokým pásom hrozne vadili. Mala som také z Lidlu, no predala som ich. Tieto som kúpila na Ali a boli to najlepšie legíny. Nosila som ich až do konca. Nikde nič netlačilo, veľmi príjemné. Ale dodanie je cca mesiac. Nosila som aj obyčajné legíny len o niečo väčšie a podhla som ich, no nebolo to až tak pohodlné.
Lelosi- sú síce drahšie, ale materiál super a vysoký pás. Bežne legíny nosím xl alebo xxl, lelosi- veľkosť plus sadla ako uliata. Určite vynosim aj po pôrode.😊
Odporucam Lelosi, som zatial len 10 tt ale baby to nosia aj v 9 mesiaci a netlacia, pre mna su uplne top a dnes som si objednala aj pyzamo lelosi lebo nie som ochotna toe lwginy dat zo seba dole 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@honey666 mne sa osvedčili legíny z decathlonu na jógu. Nie sú tehotenské, ale sú super.