Ahojte, nenasla som tu nic o tejto teme. (Iba o podprsenkach na dojcenie) Chcem sa Vas opytat, ci pocas tehotenstva nosite tie strihy podprsenky ako pred tehotenstvom,alebo nejake specialne. Ja som zvyknuta na jemne vystuzene s kosticami. Na nete su vsetky take bez vystuze,ale zdaju sa byt na pohlad pohodlne. Ja nosim stale take ako predtym,ale asi to nieje dobre. Asi divna tema ... 😉
Ja nosim take ako predtym ale bez kostic tie ma uz tlacia kedze sa prsia zvacsili pocas tehu (z 85B na 90D), naco minat zbytocne peniaze, akurat som si kupila 3 na neskor na dojcenie. 😉
Presne tak 😀
podla mna su tehotenske podprsenky rovnake ako ostatne, len su pohodlnejsie, ja nosim take, ktore sa mi proste dobre nosia, niektore zeny nosia aj tie na kojenie s kosticami, takze kazda po svojom 🙂
🙂 to je dobre. Rozmyslala som ci tie bezne neskodia (strie a podobne). Popravde si neviem predstavit, ze po tolkych rokoch nosenia vystuzenych si na seba navleciem take bez vystuze. 🙂 Ale pôsobia fakt pohodlne.
na strie sa poriadne kremikuj 😉
co ja viem, akurat by mali prsia poriadne drzat, aby neovisali ... ale sama niekedy doma chodim bez podprsenky, lebo je mi tak fajn, ked je velke teplo 🙂
Ja nosim na kojenie bez vystuze iba po dome - tiez sa v tom citim divne. Ked idem von, tak pekne s vystuzou a s kosticami. Prsia sa mi poooriadne zvycsili, ale strie a pod. nemam.
ahojte ja kojim a obycajnu klasicku podprdu si neviem pri tom predstavit, prote treba prakticku kojnenecku podpiru, lebo ak si hocikde len si to odopnes a kojis 😉
Jasne, ale viem v pohode nakojit aj s normalnou - a to celkom decentne, tak nemam problem nikde. 😉
lii , sak mozno aj ja tak budem za 2 mesiace 😉
Jej, dididi, gratulujem k cerstvemu miminku!!!! 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Preco divna? Ja som cele teho nosila normalne podprdy ako predtym - vystuzene. A pohoda, kojim. 😀