Tehotenská podprsenka. Nosíte nejaké špeciálne?

bzucinka
18. jún 2008

Ahojte, nenasla som tu nic o tejto teme. (Iba o podprsenkach na dojcenie) Chcem sa Vas opytat, ci pocas tehotenstva nosite tie strihy podprsenky ako pred tehotenstvom,alebo nejake specialne. Ja som zvyknuta na jemne vystuzene s kosticami. Na nete su vsetky take bez vystuze,ale zdaju sa byt na pohlad pohodlne. Ja nosim stale take ako predtym,ale asi to nieje dobre. Asi divna tema ... 😉

lila794
18. jún 2008

Preco divna? Ja som cele teho nosila normalne podprdy ako predtym - vystuzene. A pohoda, kojim. 😀

mywiel
18. jún 2008

Ja nosim take ako predtym ale bez kostic tie ma uz tlacia kedze sa prsia zvacsili pocas tehu (z 85B na 90D), naco minat zbytocne peniaze, akurat som si kupila 3 na neskor na dojcenie. 😉

lila794
18. jún 2008

Presne tak 😀

maso
18. jún 2008

podla mna su tehotenske podprsenky rovnake ako ostatne, len su pohodlnejsie, ja nosim take, ktore sa mi proste dobre nosia, niektore zeny nosia aj tie na kojenie s kosticami, takze kazda po svojom 🙂

bzucinka
autor
18. jún 2008

🙂 to je dobre. Rozmyslala som ci tie bezne neskodia (strie a podobne). Popravde si neviem predstavit, ze po tolkych rokoch nosenia vystuzenych si na seba navleciem take bez vystuze. 🙂 Ale pôsobia fakt pohodlne.

maso
18. jún 2008

na strie sa poriadne kremikuj 😉
co ja viem, akurat by mali prsia poriadne drzat, aby neovisali ... ale sama niekedy doma chodim bez podprsenky, lebo je mi tak fajn, ked je velke teplo 🙂

lila794
18. jún 2008

Ja nosim na kojenie bez vystuze iba po dome - tiez sa v tom citim divne. Ked idem von, tak pekne s vystuzou a s kosticami. Prsia sa mi poooriadne zvycsili, ale strie a pod. nemam.

dididi30
18. jún 2008

ahojte ja kojim a obycajnu klasicku podprdu si neviem pri tom predstavit, prote treba prakticku kojnenecku podpiru, lebo ak si hocikde len si to odopnes a kojis 😉

lila794
18. jún 2008

Jasne, ale viem v pohode nakojit aj s normalnou - a to celkom decentne, tak nemam problem nikde. 😉

dididi30
18. jún 2008

lii , sak mozno aj ja tak budem za 2 mesiace 😉

lila794
18. jún 2008

Jej, dididi, gratulujem k cerstvemu miminku!!!! 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre