Pyžamo na dojčenie

3. okt 2024

Ahojte, žijem v zahraničí a idem rodiť tretí krát po dlhom čase a pozerám si pyžamo na kojenie do nemocnice. Som ako zmrzlina, potrebujem nie nočnú košeľu, ale dlhé nohavice ideálne aj na bruško, či s gumou a dlhý rukáv, ideálne bavlna 100 percentná. Stačia mi úplne 2 ks, spodky si vezmem aj staršie, keby náhodou...lenže čo pozerám stránky však to kus 30, 40, 50e... Viete mi prosím poradiť, kde kúpiť? Kde hľadať?Kľudne aj zahraničné stránky, ktoré teraz majú aj výpredaje, alebo aj slovenské... ďakujem za každú radu, pekný deň.

really8
3. okt 2024

Ved a nestaci klasicke pyzamo kde je vrch na gombiky? Kupovala somz astratexu. A tak minto prislo najlepsie. Gombiky odopnes a hotovo a pyzamo ti bude sluzit aj po kojeni.

simca06022011
3. okt 2024

ja som mala lascanu, ale lacna nie je, ale dala sa nosit aj ako riadna nocna kosela ked sa nedojcilo, cize ja som ju nosila aj potom, bola perfektna.. inak v porodnici nic taketo som nepouzivala. Normalne nohavice som mala, a normalne tricko... vyhrnula som si to hore... ja osm si vtedy kupila take amaterske pyzamo na dojcenie a mne v tom vobec nebolo dobre, takze islo do kosa :D Ked tak by som mozno isla ako pise nado mnou do kosele, mam taku napr. hrubsiu bavlnenu z tesca, ale aj lanovu/bavlnenu dlhu... len ja gombiky nemusim :D Proste vyber si co mas rada... vsak uz to urcite poznas.

Mozes skusit aj bazar, ak si vyberies u niekoho, packetou si vies pozriet - mozno k tebe dorucuju a nebude to take drahe... alebo nejake ine "portaly". Aj lidl mi nasiel tehotenske pyzamo a vyzera ze sa da aj dojcit v nom. Tiez mozes pozriet Next napriklad.

h2
3. okt 2024

A čo tak kombinácia pyžamové nohavice + nočná košeľa na dojčenie?

autor
3. okt 2024

@h2 práve už také niečo pozerám, tá z Bonprix sa mi pozdáva, lenže nemajú moje číslo žiaľ v krajine kde som ..

tramtada31
3. okt 2024

Normalne som mala pri 2 porode už klasické pyzamo, tie nočné kosele sú uplna blbosť. A na vrch som si dala kojacie tricko.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. okt 2024

@simca06022011 v Lidl som pozerala a moje číslo vypredané a nedoskladne už mesiac... Majú lepšiu cenu ako SK preto to tu ženy berú vo veľkom...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre