Poraďte tehotenské pyžamo

p247
14. júl 2012

Baby tehotne:D kupujete si obycajne damske pyzamo alebo tehotenske a kolko kusov a kde najdem plus, kt. je najvhodnejsie. Na ramienka, s rukavmi etc. dakujem

graceful9
14. júl 2012

@p247 myslíš normálne na doma alebo do pôrodnice? ja som spávala v partnerových tričkách a zostalo mi to do teraz,,,bolo mi strašne teplo takže mi to stačilo 😉 a do pôrodnice tie na kojenie 🙂 inak na ramienka by som si na noc nedala nikdy, viem, čo to je keď plecia zachladnú 😒

masinka
14. júl 2012

ja som si kupila dve tehotensko-kojacie pyzama a teraz v nich fungujem uz s tretim dietatom 🙂 gate su siroke a daju sa stiahnut snurkou, takze najprv rastu s bruskom, potom sa zase zmensuju ako sa brusko dostava do povodnych proporcii 🙂 a na vrchnej casti su otvory na kojenie, ja mam hrudnik v teple a babo ma dobry pristup k mliecku.
pouzivam obcas aj pyzama na gombiky, ale ked je v spalni chladnejsie a mala je pricucnuta polovicu noci (napriklad ked rastu zubky), tak sa rano budim s bolavym hrdlom. takze toto pyzamo je idealny kompromis.
a mam ho s dlhym rukavom aj nohavicami (v kratkych rukavoch neviem spat ani keby bolo vonku 40 stupnov). Stalo ma jedno okolo 400 Sk, takze az taka hrozna investicia to nebola.

elienka
14. júl 2012

@p247 absolútne súhlasím s @masinka,
inak ja som si kúpila nočné košele na gombíky - to bolo dobré do pôrodnice a keď bolo chladno, ale ako masinka písala, tie s otvormi sú lepšie aby ma neboleleo hrdlo.
Kúpila som si zo začiatku 2 kusy, potom som dokúpila podľa potreby - sama uvidíš ako často budeš prať, ako rýchlo to uschne, koľkokrát ťa bábätko ogrcne a podobne, riešila by som toto až "za chodu".
Na ramienka ja osobne mať nemôžem, prechladajú mi ramená, a keď som mala len nočnú košelu, musela som mať aj nohavice z iného pyžama, lebo je mi chladno na nohy aj pod super teplým zimným paplónom. Takže pre mňa je momentálne top moje dvojdielne pyžamo s krátkym rukávom s otvormi. Je to asi od zvyku - mne sa teda predtehotenské a materské zvyky vôbec nelíšia až na tie otvory v pyžame 😀 .

luciferkax
14. júl 2012

Spím nahá - je to to najpohodlnejšie pyžamo aké som kedy mala 🙂 🙂 🙂 🙂
Počas šestonedelia som nosila aj pohodlné nohavičky (kým som krvácala ) a kýms a mi ustálila tvorba mlieka, tak často aj v podprsenke

p247
autor
14. júl 2012

@elienka
@luciferkax
@katren
@graceful9 ZLATE STE, odpadnem z Vas, zle som to napisala - ale jake ste super!!!!!! myslela som nocne kosele do porodnice ja tiez spim len v nohavickach a tielku alebo partnerovej koseli .. :D aaaaaa dakujem vsetkym:D

luciferkax
14. júl 2012

@p247 jaaaaaaaaaj, tak to by sa v pôrodnici čudovali, keby si bola bez pyžama :D :D ja som mala do pôrodnice kúpené dve nočné košele, bavlnené, nad kolená, gombíky po pupok :D :D stačili dve, ale rodila som v nemocničnej, prezliekla som sa do svojej až ráno 🙂 🙂

graceful9
14. júl 2012

@p247 a ja som bola presne ako @luciferkax 🙂 akurát som rodila vo svojej, čiže som mala 3, ale tá na pôrod bola taká stará,,,,

eeffka
14. júl 2012

@p247 tiez som rodila v erarnej,vyzerala som jak do truhly,cista chudera v o 3 cisla vacsej koseli 🙂 a potom to bolo jedno . Ja som mala kosele z tchiba co maju hlboky vystrih a doma spim v gatiach a podpire,velakrat aj cez noc hore bez ked robim cumlik...

luciferkax
14. júl 2012

@graceful9 🙂 🙂 ja som bola rada, že mi dali nemocničnú :D :D moja by poutovala asi rovno do koša :D :D :D no v tej chvíli som ani nevnímala, čo mám oblečené :D :D a ráno som bola šťastná, že tu špinavú košelu dám cudziemu človeku a sebe oblečiem čsistú vonavú D:

katren
14. júl 2012

@p247 mne erarnu ani neponukali, hned mi sestricka povedala, ze sa mam prezliect do svojej 😠
takze spytaj sa v porodnici, ci davaju ci nie 😉

graceful9
14. júl 2012

@luciferkax no ja som prišla, obliekla som si tú starú vyťahanú košeľu(nemocničné neposkytovali) a oni ma šupli na 2 hodiny na izbu ešte 😠 ale ja som sa po pôrode bola osprchovať, tak som sa prezliekla potom 🙂

graceful9
14. júl 2012

@katren presne tak, niekde to proste nemajú,,,,alebo nedajú 😀

lin123
19. júl 2012

Ahojte. aku koselu/tricko do porodnej saly odporucate? S velkym vystrihom, ci s gombikmi..predpokladam, ze to pouzijem len raz a rovno do kosa.

kucanka
19. júl 2012

@lin123 na pôrodnú sálu nejakú starú nočnú košeľu ktorú ti nebude ľúto potom vyhodiť. Nepotrebuješ na gombíky to až potom na izbe. Mne keď malého prišli priložiť jednoducho som si ju vyhrnula dole som bola aj tak prikrytá plachtou. 😉

lin123
19. júl 2012

@kucanka dakujem, no ked ja ziadnu nocnu koselu nemam, zvyknem spavat naha. 🙂 Tak kupim nieco u cinana. 🙂

kucanka
19. júl 2012

@lin123 alebo zober polovičke nejaké dlhšie tričko 🙂 účel splní rovnako 😀

sladkasue
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hexina
29. jan 2013

@masinka kupovala si niekde z netu? neviem na nete najst take pyzamko ako si opisala, dakujem

masinka
29. jan 2013

@hexina nie, u nas v Bratislave take mali u kazdeho Cinana 😀

freyusha
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
happymum_sk
28. máj 2013

Aj v tehotenstve môžete byť krásna, skúste tehotenskú bielizeň na našej stránke.

moika3
20. jún 2013

tehotenske pyzamko je tu:
http://www.nika-intima.sk/?31,no%E8n%E1-py%9Eam...

su tam aj kosele na kojenie

fynn28
20. jún 2013

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre