Baby tehotne:D kupujete si obycajne damske pyzamo alebo tehotenske a kolko kusov a kde najdem plus, kt. je najvhodnejsie. Na ramienka, s rukavmi etc. dakujem
ja som si kupila dve tehotensko-kojacie pyzama a teraz v nich fungujem uz s tretim dietatom 🙂 gate su siroke a daju sa stiahnut snurkou, takze najprv rastu s bruskom, potom sa zase zmensuju ako sa brusko dostava do povodnych proporcii 🙂 a na vrchnej casti su otvory na kojenie, ja mam hrudnik v teple a babo ma dobry pristup k mliecku.
pouzivam obcas aj pyzama na gombiky, ale ked je v spalni chladnejsie a mala je pricucnuta polovicu noci (napriklad ked rastu zubky), tak sa rano budim s bolavym hrdlom. takze toto pyzamo je idealny kompromis.
a mam ho s dlhym rukavom aj nohavicami (v kratkych rukavoch neviem spat ani keby bolo vonku 40 stupnov). Stalo ma jedno okolo 400 Sk, takze az taka hrozna investicia to nebola.
@p247 pozri sa tu...
https://www.modrykonik.sk/forum/tehotenske-oblecenie/materske-kosele-vienetta-secret-mate-skusenosti/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/mozem-mat-v-porodnici-dvojdielne-pyzamo/
kup si ake chces, je to ne tebe....
@p247 absolútne súhlasím s @masinka,
inak ja som si kúpila nočné košele na gombíky - to bolo dobré do pôrodnice a keď bolo chladno, ale ako masinka písala, tie s otvormi sú lepšie aby ma neboleleo hrdlo.
Kúpila som si zo začiatku 2 kusy, potom som dokúpila podľa potreby - sama uvidíš ako často budeš prať, ako rýchlo to uschne, koľkokrát ťa bábätko ogrcne a podobne, riešila by som toto až "za chodu".
Na ramienka ja osobne mať nemôžem, prechladajú mi ramená, a keď som mala len nočnú košelu, musela som mať aj nohavice z iného pyžama, lebo je mi chladno na nohy aj pod super teplým zimným paplónom. Takže pre mňa je momentálne top moje dvojdielne pyžamo s krátkym rukávom s otvormi. Je to asi od zvyku - mne sa teda predtehotenské a materské zvyky vôbec nelíšia až na tie otvory v pyžame 😀 .
Spím nahá - je to to najpohodlnejšie pyžamo aké som kedy mala 🙂 🙂 🙂 🙂
Počas šestonedelia som nosila aj pohodlné nohavičky (kým som krvácala ) a kýms a mi ustálila tvorba mlieka, tak často aj v podprsenke
@elienka
@luciferkax
@katren
@graceful9 ZLATE STE, odpadnem z Vas, zle som to napisala - ale jake ste super!!!!!! myslela som nocne kosele do porodnice ja tiez spim len v nohavickach a tielku alebo partnerovej koseli .. :D aaaaaa dakujem vsetkym:D
@p247 jaaaaaaaaaj, tak to by sa v pôrodnici čudovali, keby si bola bez pyžama :D :D ja som mala do pôrodnice kúpené dve nočné košele, bavlnené, nad kolená, gombíky po pupok :D :D stačili dve, ale rodila som v nemocničnej, prezliekla som sa do svojej až ráno 🙂 🙂
@p247 a ja som bola presne ako @luciferkax 🙂 akurát som rodila vo svojej, čiže som mala 3, ale tá na pôrod bola taká stará,,,,
@graceful9 🙂 🙂 ja som bola rada, že mi dali nemocničnú :D :D moja by poutovala asi rovno do koša :D :D :D no v tej chvíli som ani nevnímala, čo mám oblečené :D :D a ráno som bola šťastná, že tu špinavú košelu dám cudziemu človeku a sebe oblečiem čsistú vonavú D:
@luciferkax no ja som prišla, obliekla som si tú starú vyťahanú košeľu(nemocničné neposkytovali) a oni ma šupli na 2 hodiny na izbu ešte 😠 ale ja som sa po pôrode bola osprchovať, tak som sa prezliekla potom 🙂
Ahojte. aku koselu/tricko do porodnej saly odporucate? S velkym vystrihom, ci s gombikmi..predpokladam, ze to pouzijem len raz a rovno do kosa.
Aj v tehotenstve môžete byť krásna, skúste tehotenskú bielizeň na našej stránke.
tehotenske pyzamko je tu:
http://www.nika-intima.sk/?31,no%E8n%E1-py%9Eam...
su tam aj kosele na kojenie
skus www.babybelly.sk
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@p247 myslíš normálne na doma alebo do pôrodnice? ja som spávala v partnerových tričkách a zostalo mi to do teraz,,,bolo mi strašne teplo takže mi to stačilo 😉 a do pôrodnice tie na kojenie 🙂 inak na ramienka by som si na noc nedala nikdy, viem, čo to je keď plecia zachladnú 😒