Ahojte neviete poradit dobru predajnu s tehotenskym oblecenim v Ba. Je vela internetovych obchodov ale asi je lepsie si to vyskusat. Dakujem za info.
@moonlightka brendon, pre deti, C&A, HM, v Auparku je taky maly butik hned pri vytahoch
@moonlightka ja som nakupovala v eurovei/auparku v C&A, HM a Mothercare uz si nepamätam ktore kde je, hm je v oboch, ale iba v jednom maju tehotenske oddelenie... tieto obchody sa mi zdali ze mali najvacsi vyber (dostupne mhd) a este ako-tak normalne ceny. Potom je este premaman v eurovei, ale ti maju dost uletene ceny a neda sa dlho obzerat, hned sa cloveku chcu predavacky venovat lebo tam maju prazdno. Podobne v malych butikoch, tie neznasam, hned treba hovorit co clovek chce 😝
Myslim ze HM v eurovei ma tehotenske veci a tiez mothercare v eurovei je mi sympatickejsi, v auparku ma minule nastvali ...
ja som bola v tejto predajni v Rači v Ba super ceny 🙂
http://www.bublinka.sk/
dobry obchod s primeranymi cenami je na Bajzovej, oproti Zimaku http://www.ma-ma.sk/?page=3
super veci pre tehotne su z C&A a HM. a pred dvoma rokmi bola predajna tusim Sedmokraska na Medenej
tehulky, ja som sice na zaciatku, ale nakolko to je uz druhe tehotenstvo, tak akosi som uz musela na nakup a dnes v tom premama v eurovea velke prekvapenie a vsetko maju cely jun na polovicu. Takze som naozaj dobre nakupila a budem cele leto kocka, Aj v HM som sa bola pozriet,ale tie ceny v premamane boli bezkonkurencne a mne vyhovuje, ze mi ta kocka tam radila. A navyse bola uprimna, takze radost velka.
@decembrovka2013 skoda ze nie som tehotna 🙂 mne sa tiez tie veci v premaman velmi pacili, ale vtedy neboli zlavy, takze som ich nemohla nakupit ... za polovicu by som si to vedela predstavit 😉
@vierkasteffi to je velmi dobry tip, vdaka, idem sa tam vybrat coskoro lebo blizko byvam a ocarili ma vtipne a mile tricka, ktore tam maju 😀 http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/t...
@barbade a určite sa tam oplatia aj tehotenské rifle s tým šírokým pasom ja som s nimi bola velmi spokojná vynosila som ich od cca 5teho mesiaca a nosila som ich ešte aj po porode 😉
No chystam sa ja na rifle an na teplaky! Uz sa zacne pomaly ochladzovat no a najvacsi balon budem mat v zime, tak budem potrebovat aj jedno aj druhe 🙂 Inak velmi sa mi pacia ich ceny.... som zvedava, este tento tyzden sa tam pojdem poobzerat... Ale tie tricka su supeeer 😎 😀
oproti zimáku , Bajzova ul obchod ma-ma. Je to kvalitné, hoci drahšie ale vydržalo mi pri dvoch teh. a teraz ho nosím pri trtom a stale je pekne. Ja som využila vypredaj v tomto obchode. Niektore veci nosim aj mimo tehotenstva. Taktiež v hm sa dá vybrat.
Ja som ako tehula presla par obchodov v ba,kupila som par triciek,ale nic moc,bud boli prehnane drahe,alebo vzorovo otrasne. Nakoniec som naslq skvelu predajnu v pk,majitelka je skvela,da aj zlavu,maju dost oblecka za skvele ceny ( niekto jej to sije) ma aj nocne kosele,vsetko pre babatka aj deti ,no ja uz inde nechodim 🙂 napr vcera som kupila vybavu do postieljy vratane periny a vankusa,obliecok,hniezda,plachty a zavinovacky s kokosovou vlozkou za 60 eur.
Obchod majitelka: kucharekova katarina,nachadza sa na ulici,kde je vub,zelovoc a ten obchod. Rebeka, M.R.Stefanika 12. Mozte jej aj zavolat,ci ma to,co chcete.0911 899557
@moonlightka v "predeti" toho maju dost, ale tie ceny 😕 su na kosickej a velka nova predajna je niekde pri avione..a hned pri mne je obchod ma-ma na bajzovej v ruzinove
Ja mam sic ešte menšie bruško ale objavila som úplne nový obchod v mlynskej doline, v obchodnej galerii Cubicon, tuším sa volal Veronique Delachaux alebo niečo také francúzske, otvárajú ho tuším až zajtra, tak tam pôjdem určite kuk pretože budú zľavy a nikde inde som ho ešte nevidela..... 🙂
ten bb na bajkalskej je na www.ma-ma.sk
Vola sa rebeka,je vedla vub banky v pk. Teda vedla zekovocu =)
@mikinka3
@iviatko ahojte, neporadim kamennu predajnu, ale dnes idem objednavat z UK, pred dvoma tyzdnami mi dala banka kurz 1.23, nechcem na to zarobit, len si rozdelit postovne, ktore je 10libier, uz sme dve, mrknite
http://direct.asda.com/george/womens-clothing/D...
ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si rozdelit postovne (9libier)
@zuzuliak1981 uz ste si objednali? Ako to funguje ,objednavala si uz? Mas s tym skusenost? Za kolko to pride?
@zuzuliak1981 uz si si objednala alebo stale hladas?
najlepsie mas C&A Alebo HM (tehotenske maju isto v eurovei a avione) 🙂
Mne najlepšie sedeli veci z nextdirect.com:) v sekcii maternity, pošta nad 20,- EUR zadarmo a rýchle dodanie 🙂
@jargre budem objednávať asi v pondelok, z newlook som ešte neobjednavala, len tesco a asda z uk a to bolo bez problémov, dodacia lehota píšu 12-14 dní
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@moonlightka brendon. v rači a ak by si nahodou šla cez bajkalsku hned na svetelnej križovatke pred billou je tam mega bilbord pre tehotensky obchod ale netusim kde je je to zavesene na plote strkoveckeho arealu.