Hladam tipy na eshopy kde objednat pekne tehotenske oblečenie. Ceny nie su podstatne, hladam drahsie oblečenie. Tehotna som len raz, chcem si to užit a nie na sebe šetrit. Samozrejme aj zahranične weby.
happymum.cz odporucam
Aj na zoot.sk mávali pekné tehotenské oblečenie 🙂
a naozaj ho budes potrebovat? ja som nakupila viac a nakoniec som vyuzila 3 tehotenske leginy a 2 rifle a aj to az od osmeho mesiaca. Vacsinou stale nosim pekne obtiahnute mini saty, nech vynikne brusko. Dlhsie tielka a saka, manzelove mikiny, ak chcem vybehnut len do potravin, ale tie som zboznovala nosit uz aj pred tehotenstvom a inak vsetko svoje klasicke oblecenie. Cakala som, ze enormne zmenim velkosti, ale nestalo sa. Zato som vdacna, ze som investovala viac penazi za pohodlne topanocky a ruksak. 🙂
@natasha1988 asos.com ale je to zavislost🙂 a zalando.com a kupujem ak v hm-ku saty napr
aj na ebay.co.uk skuste, tam je tiez toho dost
@haaadanka súhlasím, aspoň podľa mna vyzerá oveľa lepšie klasické oblečenie ako tehotenské, ja som štýlové tehu veci, ktoré by sa mi páčili ešte nevidela. Skôr som zvolila iný strih a materiál, ale svoje číslo a tým pádom nosím tie veci aj teraz ako netehotna..Krásne obtiahnuté elastické šaty, tehotenské pančuchy a bolo..Tetaz som tehotná zase, bábätko sa mi ma narodiť v novembri, takze pre zmenu vynosim všetky letné šaty, ktoré mám doma..
@lucinka1988 naozaj je to tak..🙂 kamoska rodila mesiac dozadu a ona si okrem legin a rifli kupila aj zimnu bundu.. ja som nepotrebovala vdaka Bohu ani tu... 🙂 Ale presne si spominam ako som na zaciatku tehotenstva prehladavala vsetky eshopy... od triciek, az po spolocenske saty.. 😅..tiez som chcela byt pekna tehulka, ale zistila som, ze najkrajsie oblecenie je to klasicke.. troska iny strih, obcas ina velkost, ale najlepsi a najvacsi vyber je v normalnej netehotenskej mode... vela siat som kupila v Orsay, teraz v 9 mesiaci aj krasny zltucky kabatik.. ma perfektny strih aj pre nas bruskate a viem, ze ho vynosim aj po tehotenstve 🙂
@haaadanka ten je fakt krásny, orsay je moja topka! Ja som bola prvýkrát tehu počas skoro celej zimy, musela som si kúpiť aj teplu bundu o 2 čísla väčšiu, po pôrode som si ju dala zúžiť na svoju pôvodnú veľkosť☺️
Ja som chodila do hmka, za mna super veci
@natasha1988 Myslela som niečo exkluzivnejšie ako obyčajna hmka a zoot. Kvalitne jeansy a krasne šaty treba aj v tehotenstve. Uz som si objednala zo Seraphine.com ;)
Tak mne sa vobec nepaci, ako dnes chodia oblecene niektore tehotne zeny. Obtiahnute
elasticke saty alebo tricka, vyzeraju skor komicky s tymi vytrcenymi bruchami. Chapem, ze sa chcu popysit, ale predsa aj vo volnejsom obleceni kazdy vidi, ze su tehotne, nie? Ja som mala 3 deti a takto obtiahnuta by som ani dvere nikomu neotvorila. Dufam, ze ma za to neznosite pod ciernu zem, je to moj pohlad na vec. Prajem pekny vecer.
@gardenia1 no to aj moja mama hovorila, že kedysi sa v tehotenstve len široke strihy nosili a to teraz je taka moda, že može byt aj obtiahnute a nikomu to nevadi. Vychadza to aj trochu zo spoločenskych pomerov kde tehotna sa nazyvala - v inom stave 😆 vnimali to ako hanbu 🤦♀️
@natasha1988 nikto to ako hanbu nevnimal.
https://kojo.shop/ nasiel som v google ked som dal tehotenske oblecenie a vyzera to pekne.. mozno sportovo ale ved uz si kukni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natasha1988 boohoo.com