Pohodlné tehotenské nohavice na zimu

k47
5. nov 2024

Ahoj, čo odporúčate na zimné obdobie? Jedny rifle mám primerane pohodlné, ale tiež občas režú v podbrušku. A teda chcelo by to ďalšiu vrstvu pod ne.
Legíny už do zimy asi nestačia. Alebo to v nejakých extra hrubých dávate?
Poznáte aj nejaké teplejšie nohavice, čo neobopínajú brucho, ale končia ešte pod pupkom? Alebo iné vynálezy?

alzbeta311
5. nov 2024

A tehotenské pančuchy?

oceanahory
5. nov 2024

@k47 Tehotenske termo leginy od Yoginess, najpoholdnejsie leginy, ktore som kedy mala! Takze vrelo odporucam ja ich mam niekolko na cvicenie a mala som aj v tehotenstve taketo👌.

jakubrianka
5. nov 2024

@k47 tehotenské termoleginy z Calzedonie, tehu šaty a dlhá tehotenská zimná vetrovka.

lenka098123
5. nov 2024

@k47 ja som si kúpila pekné termo tehotenské legíny v Calzedonii, zatiaľ stačia lebo nosím aj dlhší kabát, ale ak viac prituhne, dám si pod ne asi pančuchy.

michaela329
5. nov 2024

@k47 ja aj normálne fungujem na zateplených leginach a dlhom svetríku. Teraz mam tehotenské z lococco tuším...a jedny z Bonprix a sú super. Ešte som ich mala asi len raz lebo mne sa ešte zima nezdá a stále fungujem na klasických.

ronie338
5. nov 2024

Ja mam z lelosi, pri staršom som ich celu zimu nosila, tie polar co majú čierne. A rifle tehu skvelý vynalez

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre