dievcata. ako si vybrat kojo podprdu? kupila som si bavlnenu z brendonu vadi mi uz teraz. kupila som si bavlnenu z bonprixu tiez som s nou nie uplne spokojna. plus sa mi tazko odhaduje ako sa mi zmeni obvod pod prsiami oo porode a ako sa mi zmeni obvod prs. isto chcem bavlnu idealne bez krajky a hocicoho. poradite mi kde ste kupovali kupujete vy?
Ja mám male prsia a podprsenku mám na sebe 24/7 lebo z druhého prsa mi vždy pri kojení tečie mlieko. Mám podprsenky babyono, sú ako take športové, ale nie je to bavlna, ale polyamid a elastan. Ale sú veľmi pohodlne keďže v nich aj spím, úplne v pohode..
Ja mam z astratexu a nadmieru som spokojna
Mne nesedia dobre podprsenky na dojcenie, jedine ak taka skareda z Drogerie, Ale tiez nie bavlnena, lebo bavlna proste nie je elasticka. Na zaciatku boli super Take bavlnene tielka s gumickou Pod prsami, samozrejme musia byt volnejsie. Maju ich v lidli, H&M... Od 4 mesiaca nosim normalne podprdy. Ak chces pekne podprsenky Tak v H&M
Super su podprsenky na dojcenie z lidla
Medela - elasticka, ale s vyberatelnou vystuzou, aby tvarovala poprsie. Nema klasicke cislovanie ale velkosti S,M... a sedi perfektne. Ja som tiez nevedela ako sa mi zvacsi hrudnik a tuto som nosila uz pocas tehotenstva, je velmi prijemna.
Lidl ma fajn bavlnenu a za tu cenu.. aj lindex je fajn, pohodlnú ma aj tchibo, ale to nie je uz bavlna, ale elasticka rychloschnuca, co ma tiež výhody niekedy
Tiez odporucam lidl,fajne sedi,prijemna bavlna,super cena.
Ja mam z HM a tie du najlepsie, okolo 20 eur za dva kusy, to je uplne mega dobra pohodlna podprda.
Ja som mala z nextu a tak som si ich oblubila, ze po dome ich este nosim, aj ked uz nekojim. Pohodlne hladucke
@carduelis prosim ta a ako si vedela, ktoru velkost si kupit? maju sice tabulku velkosti, ale tam to vyrata na napr 80C a neviem, ci to je akoze M alebo L:( Dakujem🙂
@puncovykolacik ja som bola na hornej hranici S a vzala som M, kupovala som este ako tehotna a dobre som urobila, po porode sa mi zvacsili prsia o 2 cisla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mark's and Spencer