Ahojte maminky.
Zas idem trochu vopred zistovat (mam este cas 😀)
Kde prosim vas kupujete podprsenky na kojenie tie zeny,ktore mate vacsie poprsie?
Moja bezna velkost je 75E.Prsia sa mi zacinaju zvacsovat,ale zatial je to v pohode.Co potom?Ved hocikedy som mala problem kupit nieco s E-ckovym kosickom.
Kde ste nakupovali/kupujete?
Popravde sa mi nechce investovat do 1 ks podprsenky 20 + €.
Dakujem vopred 🌷
jedine v Bonprixe som nasla vhodné, majú až po košík H.
@zankalh ahoj skus pozrieť v tescu. Maju v ponuke aj kojenecké
@zankalh 20+ je este v pohode aj ta velkost...🙂 Co povies na 75G? 🤭. Ja zhanam na Astratexe. Lacne nie su, ale aspon drzia, co maju a prsia mi z nich neutekaju a kostice sa nezaryvaju do prsnika, lebo nie su male. Nasla som si znacku, ktora mi sedi a ojbednavam odtial. Bez kostic by som este chcela, ale to je problem uz pri tejto velkosti.
Ale na Tvoju velkost este najdes aj na Bonprixe a su lacnejsie.
aj ja som si kupila aj v astrtatexe s kosticami lenže som ju vôbec nevyužila nakoľko naliate prsia stlačené v kosticiach to bolo na nevydržanie..
Ja som momentálne na veľkosti 75G, a to som len 6 mesiac🤦ja mám jeden špecializovaný obchod( ma tam značky ako triola, triumf), ale podprda má vyjde 40-50 eur🤦bohužiaľ čo urobím, bežné nekúpim takú veľkosť, a proste musím mať dobrú podprdu aby to držalo ..som zvedavá či sa dostanem na moju pôvodnú veľkosť. Mám podprdy asi4 ks za také peniaze...šľak ma ide trafiť....a všetky sú mi malé 😭😭väčšie veľkosti mám teraz dve a tie striedam...ale ak zase priberiem na prsiach, budem nútená kúpiť väčšiu
@zankalh ja mam 75G a mam problém kúpiť bezne podprsenky, nie to ešte na kojenie. Chodím do špecializovaných obchodov, kde majú čisto spodné prádlo, ale aj tak je to problém. A len za 20 eur sa mi ešte nepodarilo kúpiť podprsenku, to by som bola šťastná, že za 20 by som kúpila 😀 takže teraz som v 8. Mesiaci a nosím stále bežné podprsenky, NK už aj tie Gckove košíky sú mi malé, musím sa po niečom poobzerať. Takže ak ti mam poradit, tak chod do špecializovaného obchodu a podprsenky si vyskúšaj. Keď objednáš z netu môže sa stať síce, že trafis veľkosť, ale nemusí ti sedieť strihom a bude ti robiť problémy.. a do podprsenky treba investovať ak nechceš aby ti pri pohybe vyliezali prsia von..
@lenuska9999 ja len triola..sú drahé ale vydržia dlho a držia, to je pre mňa podstatné. Potrebujem 75F
Nikde :D teda pri prvej dcérke som si 2 kúpila v Lindexe aj v M&S (vtedy boli ešte na SK) aby som zistila, že ich vôbec nepotrebujem. Ja mám teda štandardne veľkosť 70E, počas kojenia idem 1-2 veľkosti hore a nosím nevystužené podprsenky. Už som tak dojčila 2 dietky a čoskoro k ním pribudne 3 🙂
@zankalh nie sú to podprsenky, ale ja môžem iba odporučiť tielka na dojčenie z Lidla, za mňa top. Rodila som minulý rok v júli, strávila som v nich takmer celé tehotenstvo a nosím ich doteraz, hodím tielko, na to tričko a tak fungujem, drží to celkom pekne 🙂 a hlavne nikde nič netlačí 🙂 (tiež mám E košík)
@zankalh bonprix (bez vystuze), ak som chcela nejaku v ktorej by prsia vyzerali normalne (s vystuzou) tak z astratexu (treba pozerat ked maju 25% zlavu, ale aj tak je to palka)😁
@zankalh urcite bonprix ako baby radia. Tam najdes aj cisto bavlnene. Ja som pobehala kopu obchodov a nechapem ako moze niekto usit podprsenku na dojcenie z umeliny ...
@lasona ved prave,to je do porazenia vyhadzovat take prachy za podprsenky.Tiez som si donedavna kupovala v butikoch za 50€.Ale potom som si povedala,skusim tu istu velkost kupit v bonprixe.A sedia mi vsetky ako uliate a namiesto 50€/kus mam za 10€/kus.
No ale nemam fakt chut kupovat teraz take drahe podprsenky…
@lenuska9999 tak ja som si napr.v cinskom podprdu nikdy nemohla kupit.Vzdy slm platila velke prachy v speci obchodoch.Potom,asi pred 2.r som len tak skusila objednat moju velkost v bonprixe.No a sadli perfektne.A namiesto 50€,stacilo zaplatit 10€ 😁Takze sa mi nechce zas vyhadzovat take velke prachy.
Dakujem vsetkym za odpoved 😃
@1angelika vystuzenu som si kupila len jednu,nakolko sa v nich celkovo necitim az tak pohodlne.A sadla aj ta.Je ale samozrejme dolezite vediet svoju spravnu velkost.Ja osobne si kupujem vzdy len so sirokymi ramienkami a nekupujem si “polovicne“kosicky.To neznasam.Prsia musim mat pekne cele v podprsenke.No fakt na ten bonprix milo prekvapil 👌😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bonprix