Podprsenka z Bonprixu

333eva333
11. jan 2015

ahojte, objednávate si niketo z bonprixu? našla som napr. tuto podprsneku,tak by som chcela od vás poradiť, http://www.bonprixshop.eu/style/podprsenka-na-k...

timi1012
11. jan 2015

Ja som si objednala v decembry cez e shop tehu rifle s trakmy... dosli mi uplne ine mega velkost bez trakov... dnes je 11januar este stale nemam ani gate ani peniaze naspät.... ale to je len moja nepekna skusenost....

evittam
11. jan 2015

@333eva333 Ja som objednavala dost veci aj pre seba aj pre syna a vzdy som bola spokojna,aj s tehotenskymi vecami. Len treba ratat s tym,ze maju väcsie veci,ak napr.nosis 40 staci ti 38. Spodne pradlo neviem. Skus astratex.sk

mackopuu
11. jan 2015

ja si objednavam dost s bonprixu,casto sa riadim aj recenziami pod vyrobkom,ktore pisu ludia,co si to objednali.podprsenku som si objednavala sportovu a sedi skvele.vratenie tovaru a penazi som skusenosti nemala zle,vzdy bolo vsetko ako mas byt. 🙂

333eva333
autor
11. jan 2015

diki baby

vso10
11. jan 2015

@333eva333 pred vianocami som si objednala kabát. objednala som si velkost 38, tak ako nosievam. vyzerá tak na 40-42... na druhý deň (19.12.) som im ho poslala naspäť. do teraz čakám na peniaze. vraj vrátenie peňazí do 14dní. dala som im 14 dní. na 15deň som volala... že sa mám ozvať v strede týždňa, lebo sviatky a inventúra- a to už bolo po novom roku. znovu som teda volala. majú inventúrú (a neviem koľko ďalších výhovoriek) a že peniaze mi prídu tento týždeň. mienim čakať do piatku 16.1.2015. ak mi aj potom povedia, že majú inventúru, alebo niečo podobné, tak na nich posielam SOI (Slovenská obchodná inšpekcia). veď to už nie je normálne. viac si odtiaľ radšej neobjednám... nie som človek, čo si môže dovoliť vyhodiť 50€ do vzduchu. peniaze na kabát mi dosť chýbajú... starý sa roztrhol, na nový nemám...

viera1107
11. jan 2015

Ahoj, tiež si občas od nich objednávam. Keď sa mi nepáči pošlem späť, nikdy som nemala problém s vrátením peňazí. 😉

fialovykvietok
11. jan 2015

Ja si tiež raz za čas objednam, vačšinou som však tovar vratila, lebo číslovanie je tam rozne, ale problem s peniazmi som nikdy nemala 🙂

fopka
11. jan 2015

ja objednavam niekedy...obcas sa stalo,ze velkosti maju akosi inak nastavene 😀 ale nikdy som nemala problem,stale mi vratili peniaze. V decembri som objednavala,jednu vec vratila,peniaze prisli bez problemov. Ale baba na telefone ma upozornila,ze cim neskor poslem alebo objednam v decembri,tym to dlhsie bude trvat,prave kvoli sviatkom a inventuram

86alenka
11. jan 2015

objednávala som párkrát, aj spodné prádlo. akurát musíš rátať s tým, že podprsenka v skutočnosti nebude taká pekná ako na obrázku...vyzerá byť pevná, vystužená, no môže sa stať, že práve pri väčších veľkostiach bude taká obyčajná, tenká...

dada7701
11. jan 2015

aj ja si sem-tam niečo objednám, ale väčšinou to vraciam, pretože tovar nezodpovedá kvalite....s vrátením peňazí som problém nemala....otto je lepší, len keby nebol taký drahý ☹

lucka1222
11. jan 2015

Ja objednávam pravidelne, už viem, aká veľkosť mi od nich sedí, takže väčšinou nemám problém. Stane sa, že niečo posielam naspäť, buď sa mi nepáči materiál alebo strih, predsa len niekedy to na obrázku vyzerá inak ako v skutočnosti 🙂 Nikdy som nemala problém s vrátením peňazí, vždy mi ich obratom poslali - rýchlejšie je to na účet ako poštou... Ja som s bonprixom spokojná 🙂

anicka
11. jan 2015

Ahoj ja mám úplne rovnakú skúsenosť ako lucka1222. Objednávam pravidelne, veľkosti treba o číslo menšie ako človek bežne nosí. Vrátenie penazí nebol nikdy problém.

janka_mamka
11. jan 2015

ahoj velmi často si objednávam, akurat teraz čakám na tri tričkaa 🙂 podpresenky mam asi 4 odtial a su vyborne, ale velkost treba objednat aku nosíš, pri inom oblečeni o velkost menšiu ako nosíš obyčajne, mám aj rifle a su mi volne som neposluchla a neobjednala som o čislo menšie, inak nie je tam problem vratit tovar, vymenit a oni pošlu peniaze hned spät. predsa niekedy to človeku nesedi tak ako očakava. inak hodnotím velmi pozitivne, mam rada ich veci nevytahaju sa po prvom prani ako handra 😎

nikawero12
11. jan 2015

Ja mám s nimi veľmi zlú skúsenosť, čo sa týka objednávania tlačeného katalogu. Cez ich webovú stránku som si minulý rok objednala tlačený katalog. Do formulára som zadala nielen meno a adresu doručenia, ale bolo treba dať aj telef. číslo. O pár dní mi začali na mobile vyzvánať neznáme tel. čísla a ked som mobil zdvihla, na druhej strane sa mi nikto neozval a dotyčná osoba zložila. Bolo to asi 5-6 čísel, ktoré ma takto obťažovali pár týždnov. Samozrejme ze som ich nedvíhala, ani na ne nevolala, proste bol to nejaký podvod.....a samozrejme objednaný katalog dodnes neprišiel 🙂

janka_mamka
11. jan 2015

ja som si katalog objednala z netu, a chodi mi pravidelne, žiadne divoké čisla mi nevolaju..neviem no , tolko len moja skusenosť

nikawero12
11. jan 2015

@janka_mamka tak to máš dobrú skúsenosť, ale ja po tej svojej zlej skúsenosti už túto firmu nikdy kontaktovať nebudem, nebudem riskovať znovu to isté ☹

bubula_007
11. jan 2015

@333eva333 ja som si objednala viackrát, bola som spokojná. Oblečenie treba objednávať o číslo menšie ako normálne nosíš, ale podprsenky som vždy objednávala takú istú veľkosť a tak mi sadli. Väčšinou majú aj recenzie k jednotlivým kúskom, tak sa riadim aj podľa toho, čo tam píšu. Moja skúsenosť so spodným prádlom je, že z bonprixu sú najlepšie.

janka_mamka
11. jan 2015

@nikawero12 samozrejme, to ti verím, to je ako ja už nikdy nekupim topanky v Daichmane napr 🙂 ale fakt nemôžem povedat nič zle, raz soms i objednala šaty na svadbu, a nemali ich na sklade a dlho dlho som na ne cakla a každy druhy den mi chodil od nich ospravedlnujuci meil, nakoniec som objednavku zrušila kedže termin svadby sa blížil a boli velmi ustretoví ohladom toho zrušenia. čiže fakt dobre skusenosti, a možno zaleži zrovna od človeka ktorý tam sedí za počítačom 🙂

charllotte
11. jan 2015

ja si tiez dost casto objednavam z bonprixu a asi len 2 krat som vratila tricko a s vratenim peniazkov som nikdy problem nemala, ale chcem sa baby opytat to objednanie o cislo menej plati pri vsetkom obleceni? Ja si objednavam len tricka, tie mi sedia vzdy ako uliate, ale pokukovala som aj po nohaviciach aj podprdach ale neviem ake c objednat, diiiky 🙂

nikawero12
11. jan 2015

@janka_mamka no ved práve to ma naštvalo, že evidentne niekto z tej firmy zneužil tef. čísla zákazníkov a posunul ich inej firme, ktorá ich potom takto zneužívala. Lebo viem, že toto sa nestalo len mne, ale aj iným ľudom. Proste nejaký človek takto urobil zlé meno celej spoločnosti.

janka_mamka
11. jan 2015

@nikawero12 škoda to ma fakt mrzí :(

dafnea
11. jan 2015

Ja som si objednala rifle vo veľkosti akú nosím a prišli v poriadku. A tiež mi pekne sedia.

janka_mamka
11. jan 2015

@charllotte všetko o číslo menšie, ale riad sa aj tými recenziami čo sú naspodu.

nikawero12
11. jan 2015

@janka_mamka nemusí ťa mrzieť...ved mozno raz si tam aj ja niečo objednám, ale určite žiadne tel.číslo nikomu dávať nebudem 😉

charllotte
11. jan 2015

@janka_mamka jasneeeee viem, objednavam uz par rokov, ale teraz tu pisala dafnea, ze si objednala cislo ake nosi a sedia jej, tak neviemmm 😀 jednej sedi jej velkost ina potrebuje mensie 😠

janka_mamka
11. jan 2015

@charllotte jaj fakt teraz som to prečítala, tak neviem, možno niekedy sa stane že sedí aj číslo kore nosí bežne, al eradšej objednám o číslo menššie a ked nesadne tak vratim. tak je to asi naistejšie 🙂

janka_mamka
11. jan 2015

ospravedlňujem sa za preklepy 🙂 rýchle prsty

charllotte
11. jan 2015

@janka_mamka nevadiiiiii to je v poho 😉 ja si radsej tiez mensie a potom som aspon donutena nieco schudnut 😀 posta je draha 😀 😀

janka_mamka
11. jan 2015

@charllotte hahaha tak tak !!!"" alae celkovo rifle vždy a všade to je jedno či z obchodu alebo z bonprixu treba kupit trochu napasovane a menšie bo sa aj tak vždy riflovina roztiahne, ja som si z bonprixu objednala raz rifle svoju velkost a su mi volne , alae nosim ich su take "športove" ale aj o dve čisla menšie by som určite zapla 😝

wiki07
11. jan 2015

ahojte....ja si z bonprixu objednávam dá sa povedať pravidelne....vždy o číslo menšie a zatiaľ som za dva roky vrátila len minimum vecí.....trafila som sa aj do spodnej bielizne,šiat,pulovrov nohavíc....všetkého.....ja som s nimi spokojná.....aj s kvalitou aj s veľkosťami

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre