Podprsenka na kojenie v Bratislave

nikolabulkova
23. apr 2015

Baby kde v Bratislave najdem v kamenom obchode podprsenky na kojenie?Je lepsia vystuzena alebo taka klasicka bavlnena?

eliniatko
23. apr 2015

Ahoj, ak chces vyslovene na kojenie a nie velmi draho odporucam H&M. Pozor nie vsetky maju mamickovske oddelenie - viem ze Eurovea ma, a aj H&M na Obchodnej isto ma. Ak ti nevadi dat viac peniazkov este aj Marks&Spencer ma dobre (v Eurovee som videla aj kupila).
Treba vsak dat pozor - ked sa ti naleju prsia bude treba o cislo vacsiu, aj obvod o cislo vacsi.
A urcite na zaciatok bavlnene, bez kostic a vystuze, lebo budu prsia strasne citlive a vsetko ostatne bude neprijemne. Ked sa to ukludni a zvyknes si potom pozries ked tak aj ine.
Inak ak ti mozem poradit okrem klasickych kojeneckych sa mne osvedcilo kupit si radsej klasicku SPORTOVU bavlnenu podprsenku, za 1. sa prisposobi, za 2. nema kostice zosivanie plasty nic a je to super pohodlne aj to lepsie dycha, a len odhrnies a ides 🙂 A na rozdiel od tych na dojcenie ju vyuzijes aj potom nielen prvy rok/dva.

lucianakoniku
23. apr 2015

@nikolabulkova mne sa osvedcili bavlnene, tie sa jednoduchsie "ovladaju". vdaka tomu ze nie su vystuzene, lepsie sa prisposobia polohe pocas kojenia a nezavadzaju babatku.
ja mam super skusensti s podprsenkami Cariwell, su z elastickeho materialu, vyzeraju ako sportove podprsenky.
http://www.babymarket.sk/sk/6117/2223/carriwell...

lauricka
23. apr 2015

v Tescu, v C&A...

jasminet
23. apr 2015

za seba hovorim vystuzene, mne tie bavlnene a akoze sportove nesadli vobec (ale to je aj vec poprsia), hlavne v nich bolo strasne vidiet vlozky do podprsenky. co vo vystuzenej vobec. kamennu predajnu neviem, kupovala som v www.premamu.sk a su perfektne, daju sa vratit, vymenit...

zuzu_ka
23. apr 2015

H&M oddelenie pre mamicky je na Obchodnej zrusene(@eliniatko pre info), uz je len v Eurovei. Maju teraz super podprdy na dojcenie, ja mam na den vystuzene, na noc bez kostic. Vseobecne je problem kupit aj pekne aj cenovo rozumne. Maju aj v obchodoch pre babatka ako Brendon, predeti.sk, ale pre mna je top HM 🙂 maju produkty aj na webe

nikolabulkova
autor
24. apr 2015

Takze v Hm maju aj vystuzene aj take bavlnene?

sardinka333
24. apr 2015

ja sa chystám skusiť tuto podprsenku...alebo niečo podobné, maju ich v Avione v tom velkom detskom obchode (vypadol mi názov) a vraj aj v Brendone. No, su drahé ale do jednej investujem a doma si dám aj ,,handričkovu,,. Moja predstava je podprsenka vystužená, s kosticou, mám väčšie prsia a čo ešte potom 😖 Okrem toho v čase mojho porodu bude leto, budem nosiť tričká a cez nevystužené košiky presvitaju tie vložky do podprsenky, mám to odskusane a nepači sa mi to.
http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID...

le4
24. apr 2015

no za seba nemozem odporucat tie z h&M. hnusny material. mam aj bavlnene (uplne, totalne nanic, lem nie je z bavlny a drazdi, 20€ do kosa) a jednu vystuzenu (tu nosim, ale tiez nie podla mojich predstav). myslim, ze niektore v Brendone su ok, uz som po nich pokukovala. Doma mam 2 znacky Anita, vyborne! ale drahsie. no stoji za to. rozmyslam, ze si tie haciky z tych bavlnenych h&m-kovych presijem na moje kvalitne nematerske podprsenky.
Ak chces aj v noci oporu, radim take tie tielka na kojenie (mam dobre od Lindex, ma aj H&M, ale neviem, ci dobre). aby si mala zakryty chrbat, vytiahnes pyzamo hore, aj hrdlo budes mat v teple (ja som tak ochorela viackrat, ked som mala tricka/pyzama na gombiky...). aj na doma su tie tielka pohodlne. inak odporucam vystuzene, podprsenky, tie drzia pekne. a myslim, ze je lespie investovat do lepsich znaciek... je to neporovnatelne...

demo
24. apr 2015

@nikolabulkova BODYLINE na Mileticovej 36. Maju tam tusim rozne znacky, ale odporucam Anita, su drahsie a neznicitelne a velmi kvalitne. Chcela som cisto bavlnenu, takze mi tam pani bez problemov objednala. Anita sa da kupit aj cez internet. Teraz si uz kupujem aj obycajne podprsenky tejto znacky.

sardinka333
24. apr 2015

@le4 ,,anitu,, teda odporučaš? Lebo vaham koli cene...

demo
24. apr 2015

@sardinka333 ja som od Anita mala cistu bavlnenu, nepriesvitnu a velmi pevnu, idealnu na velke prsia. Bola vcelku draha. A potom este jednu cisto bavlnenu, ovela lacnejsiu a tensiu a tiez Anita. Tieto dve vydrzali cele takmer dvojrocne kojenie, vobec sa nevytahali ani nic.

le4
24. apr 2015

@sardinka333 ano, odporucam. popravde, troliinku sa mi vytahali, ale po velmi intenzivnom noseni. su velmi pohodlne, pekne, dobre site, (vraj) z nezavadneho materialu. moja teta mi tiez odporucala Anitu a tiez jej vydrzala pri dvoch detoch. mam takyto typ http://www.anita.com/shop/en_global/products/br... no a velka vyhoda je, ze ak treba nahodou kojit v spolocnosti, napr. v cakarni u lekara, vsetko zostava zakryte az na najpotrebnejsie miesto, lebo zhora zostava latka aj pri kojeni.
myslim, ze ak Anitu kupis, bude Tvoja oblubena. mimochodom minule tu nejaka maminka predavala Anitu v bazariku, celkom nove.Uprimne, po skusenosti z H&M uz chcem iba kvalitnejsie znacky a vystuz, pre mna su tie lacne vyhodene peniaze, ako sa vravi, nie som tak bohata, aby som kupovala lacne 🙂).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre