Prosim Vas, kde by som zohnala podprsenku na kojenie, ktora je vystuzena a bez kostic velkost 95C. Vsetky kostice ma tlacia, ostalo mi vacsie brusko 🙈 ale bez vystuze vyzeram ako domorodkyna. Presla som snad vsetky internetove obchody a vsade maju bud bez vystuze a bez kostic, alebo aj vystuz aj kostice 😏
Dakujem za radu!
Majka
@majkovicaa teraz v lidli budu cez vikend 😉
@jenny_m ano, ale len 90C😔 A to mi je male
Ja som kupovala cez bonprix a boli perfektne,dve v baleni, velmi rada som ich nosila,aj cena bola ok
Odporucam zn. Triumph. Veeelmi pohodlna a vela vydrzi.
@pininka prehladala som cely bonprix, ale s vystuzou a bez kostic som v aktualnej ponuke nenasla 😔
@jenny_m ale nie vystuzene 😔
@majkovicaa hmm,skoda no, drzim palce,aby si niekde nasla,viem aky je to problem s tymi podprdami. Ja som mala tie dve a v lete ked bolo priserne horuco som ich prala denne, doslova som ich zodrala.
❤https://www.bimbishop.sk ❤
Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením, hračky, kojenecké potreby.
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľky podľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No ja som mala podobný problém, tiež som pri kojeni potrebovala vystuzenu podprsenku, tiez bez kostic...nenašla som, nakoniec som to riešila tak, že som si kúpila normálnu lacnejšiu podprsenku ( aby mi nebolo ľúto že ju rýchlo zničim) stredné vystuzenu push Up aby držala tvar, nie úplne hrubú, s odpajacimi ramienkami a kostice som doma vybrala. Keď som kojila len som rýchlo odpojila ramienko a vyklopila košíček a bolo 😃