Ahojte!
Kúpiť či nekúpiť? Má to nejaký význam? A ak áno tak viete mi prosím aj nejaký odporučiť? Ďakujem ❤️
Pri prvom tehotenstve som to vobec nepotrebovala, pri druhom som mala pocit, ze mi dieta vyjde von uz od 5 mesiaca, kamoska mi našťastie požičala,lebo som tiez chcela kupit a napokon používala som to asi do 8 mesiaca, potom sa brucho nejako zdvihlo a uz som nemala take tlaky...bolo to dobre hlavne ked clovek chodil alebo stál..ale napr. v prvom tehu som nepotrebovala ani tehotenský pas do auta a v druhom som ho potrebovala uz od 3 mesiaca lebo mi vadilo ako mi pas tlaci do podbruska...Ja by som dopredu nekupovala iba ak mas problem a vtedy by ti to mohlo pomôcť, alebo skusit pozicat najprv od nejakej kamošky, ci to vyrieši tvoj problem(ak nejaký mas).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ameema ja som cakala dvojicky.. mala som zo stranky astratex 🙂 pomohlo mi. nepocitovala som take napatie v bruchu
asi to je individualne