Ahojte, prosim odporucte mi zateplene outdoorove leginy, do ktorych sa zmestim aj s rastucim bruskom? Vsetko co predavaju ma v pase pevne gumicky a teda ani vacsia velkost nepomoze. Nieco z trvacnejsieho materialu ako je bavlna. A idealne aj merino spodne nohavice k tomu na dlhsie prechadzky/zimnu turistiku? Som zimomrava a bavlna v tomto neplni ucel. Uz realne uvazujem ze odstrihnem ci vyparam gumicky veci, co uz mam, len na tych par mesiacov ma to bude mrziet
Ja som nosila zateplené lelosi legíny - na krátke vychadzky. Na dlhšie bohužiaľ neporadim
@elzena2 presne tieto inak uz mam a su naozaj paradne, brusko ma v noch ale aj tak tlaci. No mozno este cislo-dve vacsie by to vyriesilo, kedze maju sirsi pas a presne to je asi jedina cesta. Dakujem 🙂
@nikolani dakujem za tip, vyskusam lebo tak ich vsade ospevuju. Pocitovo su ale asi skor len do plusovych teplot, cize vyzaduju spodnu vrstvu?
ja mam od nich aj zateplene leginy, aj zateplene teplaky, a teda ja som dost zimomrava ale v tomto mi nikdy nebola zima😀urcite skus. maju fakt velmi elasticke aj v oblasti pasu, aj zvysene pre tehotne
Froggywear merino. maju tusim 3 typy, mozno nie vsetky skladom. Na pase boli dobre hadam do 7mes, ale zalezi od velkosti bruska.. drzia uz pár rokov a stale su fajn. Mozno by vedeli usit aj speci tehotne, kedze vedia prispôsobiť velkosti
Autorka, ja som ich vždy nosila pod dlhou bundou a takto mi stačili. Neskôr som ich nosila aj na zimnú turistiku (nenáročnú) a kým nefukalo tak mi tiež stačili 🙂 ak by mali byť súčasťou viacerých vrstiev (s krátkou bundou) a tak aby ma neprefuklo, tak by som ich dala ako spodné a na to niečo čo neprefukne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
https://www.zajo.net/sk/kerala-w-tights
Nie sú tehotenské, ale maju vysoky, nie pevny pas, aj po porode ešte chvilu vynosis.
Super odolne.