Outdoorové legíny/merino pre tehotné

14. okt 2024

Ahojte, prosim odporucte mi zateplene outdoorove leginy, do ktorych sa zmestim aj s rastucim bruskom? Vsetko co predavaju ma v pase pevne gumicky a teda ani vacsia velkost nepomoze. Nieco z trvacnejsieho materialu ako je bavlna. A idealne aj merino spodne nohavice k tomu na dlhsie prechadzky/zimnu turistiku? Som zimomrava a bavlna v tomto neplni ucel. Uz realne uvazujem ze odstrihnem ci vyparam gumicky veci, co uz mam, len na tych par mesiacov ma to bude mrziet

elzena2
14. okt 2024

https://www.zajo.net/sk/kerala-w-tights
Nie sú tehotenské, ale maju vysoky, nie pevny pas, aj po porode ešte chvilu vynosis.
Super odolne.

nikolani
14. okt 2024

Ja som nosila zateplené lelosi legíny - na krátke vychadzky. Na dlhšie bohužiaľ neporadim

autor
14. okt 2024

@elzena2 presne tieto inak uz mam a su naozaj paradne, brusko ma v noch ale aj tak tlaci. No mozno este cislo-dve vacsie by to vyriesilo, kedze maju sirsi pas a presne to je asi jedina cesta. Dakujem 🙂

autor
14. okt 2024

@nikolani dakujem za tip, vyskusam lebo tak ich vsade ospevuju. Pocitovo su ale asi skor len do plusovych teplot, cize vyzaduju spodnu vrstvu?

tehotenska_masaz
14. okt 2024

ja mam od nich aj zateplene leginy, aj zateplene teplaky, a teda ja som dost zimomrava ale v tomto mi nikdy nebola zima😀urcite skus. maju fakt velmi elasticke aj v oblasti pasu, aj zvysene pre tehotne

enoula
14. okt 2024

Froggywear merino. maju tusim 3 typy, mozno nie vsetky skladom. Na pase boli dobre hadam do 7mes, ale zalezi od velkosti bruska.. drzia uz pár rokov a stale su fajn. Mozno by vedeli usit aj speci tehotne, kedze vedia prispôsobiť velkosti

nikolani
15. okt 2024

Autorka, ja som ich vždy nosila pod dlhou bundou a takto mi stačili. Neskôr som ich nosila aj na zimnú turistiku (nenáročnú) a kým nefukalo tak mi tiež stačili 🙂 ak by mali byť súčasťou viacerých vrstiev (s krátkou bundou) a tak aby ma neprefuklo, tak by som ich dala ako spodné a na to niečo čo neprefukne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre