Ahojte poradte skusene mamicky ci sa oplati kupit tehotensky vankus. Zacinam uz citit brusko ked spim na bruchu a fyi ked spim vzdy mam nieco medzi nohami 😀
Ak sa to oplati mate aj nejaky tip na konretny vanksu? Kde mam kupit?
Dakujem!
@mirage_aksur a ako si zvykla spat? 🙂 lebo ja skor na bruchu 😭
ja som mala taky obrovsky hruby slíž, tiez som spávala hlavne na bruchu a bolo to super. Deti maju 11 a 8 a este stále ho na striedacku oni pouzivaju. Dokonca muz povedal ze ked ho uz nikto nebude chciet, on s nim bude spat 😆
Ja ho pouzivam doteraz a milujem to. Ci partner ci dieta ak sa ocitnu v posteli mi ho chcu kradnut😂 najlepsia vec
Okrem tehotenskych legin najlepsia vec co som si mohla kupit. Mam ten velky v tvare C, este aj po porode som ho obcas pouzivala a aj pre babatko pri krmeni.
@andrejkap123 urcite ano
za mna tiez super vec....mame od Alinkadizajn a vyuzivame ho dodnes. dokonca si ho kupila.aj moja mamina lebo sa jej u nas na nom dobre lezkalo (a fakt nebola tehotna 😅)
Za mna najlepsia investicia... pouzivala som v tehu, v porodnici, po porode na dojcenie, na ulozenie babatka... na vsetko. Este aj dnes a to uz posledny drobec bude mat 3...
@andrejkap123 Mala sok taky Uckovy a uplne mega vec. Neskutocne dobre sa mi s nim spalo ☺️
Ja už nie som tehotná, ale tiež uvažujem nad kupou 😀 ja totižto rada spím na boku s tým že objimam paplon akokeby, lenže potom mi je zima tak nespím tak dlho 😀
@andrejkap123 ja som pri 2 nepouzila ani raz za mna ulna zbytocnost a to som mala mega brucho kazdy si myslel ue cakam 2cata...
@andrejkap123 spavam na boku cely zivot aj ako tehotna az do porodu
Ja mám tri deti, tehotenský vankúš som si kúpila, keď som čakala prvé. Kupovala som z Tchiba tuším. Moje najmladšie dieťa má 5 rokov a vankúš je s nami furt v posteli, s mužom si ho striedame a spíme s ním doteraz.
Oplatí, a už sa ho nevzdáš 😀 najlepšie z mojej skúsenosti kúpiť taky, čo sa na koncoch dá uviazat a používať potom ako hniezdocko pre babo alebo na dojčenie 🙂
@andrejkap123 ja jedine na chrbte viem spat. Zatial :D
@kulumulu123 podla mna toto nie je o bruchu, ale skor ci mas rada tu polohu. A ja uz ziadne brucho par rokov nemam a stale s nim spim. Tebe vyhovuju ine polohy a to je ok🙂
@andrejkap123 mozem odporucit. Po dvoch tehotenstvach najlepsia vec určite 😊🥰
@lelelienka tak to musíte mať aj veľkú posteľ keď taký veľký vankúš tam do nej natrepete hihi😃
Za mňa to bola jedna z najlepších investícií, dcéra bude mať už 11 a stále ho pouzivame
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som si prave kupila z alzy. Pouzivam ho tyzden. Mne sa to paci, je to celkovo prijemne ked si v hniezdocku :D Ja som si ho kupila pre to aby som spala naboku, ale je to pre mna tazke sa naucit tejto polohe. Zatial ma boli ucho aj rameno, budim sa v noci. Ale nie je to chyba vankusa, ale mojho nezvyku takto spat. Dufam, ze sa to zlepsi.