Ochranné pásy pre tehotné pred žiarením

penelopa
7. jan 2012

Ahojte,budúce maminky!
Počuli ste už o výrobkoch Belly armor?
Ja uvažujem,že si kúpim Belly pás.Má už niektorá s danými výrobkami skúsenosti?Vraj minimalizujú,alebo úplne eliminujú rôzne druhy žiarenia,ktoré sú okolo nás.

latvia
7. jan 2012

@penelopa ake ziarena? 😅

daniela1974
7. jan 2012

to je opat nejaka namotavka pre tehotne. Lebo vydierat tehotne zeny ochranou zdravia a zivota dietata je najvynosnejsi obchod.

tea333
7. jan 2012

Asi zacnem predavat prilby, ktore eliminuju mimozemske unosy tehotnych zien..

elephant
7. jan 2012

Pokiaľ zostávaš nohami na zemi (tým myslím, že sa ako tehotná nechystáš na interkontinantálny let) a neplánuješ výlet do Černobyľu prípadne podobného miesta, tak sa žiarenia báť nemusíš. 🙂 Žiarenie sa síce úplne vylúčiť nedá, ale istá dávka je pre život potrebná, bez nej by sme tu neboli 😀

nice202
7. jan 2012

kup si a na hlavu este alobal proti zlym elektromagnetickym vlnam a smogu.

stardust
7. jan 2012

@daniela1974 to nie je o vydierani, ale o tom, kto ma aky rozum a zakladne vzdelanie, ze sa necha nachytat.

medyna
7. jan 2012

nikdy som o tom nepocula, ani ked som bola tehotna, ale teraz som si nalogovala ich stranku a citam ...... mozno na tom nieco je, ale inak je to biznis, ako kazdy iny.....

anicka1981
7. jan 2012

ked nefajcis, nepijes, nedas sa roendgenovat, neprehanas to so sono je tvoje babetko v tvojom brusku v bezpeci a neporebujes neake specialne pasy, alebo inu ochranu, treba sa skor zamysliet co im hrozi po narodeni, nastastie ockovanie na 4ty den zrusili,,, ale aj tak vakviny su plne hlinika ,ortude, formaldehydu, a inych zmutovanych virusov, kultivovanych aj na potratenych ludskych plodoch, a ked nie na nich, tak na psych a kuracich tkanivach, ktore mozu byt znecistene virusom toho, ktoreho zvierata, a to pichnu rozno do telicka maleho cloviecika,a na to niaky pas nepomoze 😒 , 😝

penelopa
autor
7. jan 2012

http://www.bellyarmor.sk/
Len pre prípad.Inak každá používate mobil,alebo????

penelopa
autor
7. jan 2012

@medyna
Známa to vyskúšala v reáli a bola nemilo prekvapená ako sa znížil signál okolo WIFI,mobilu a pod.

chelonka
7. jan 2012

@anicka1981 presne ako píšeš naprilad zo psích obličiek a pod.

chelonka
7. jan 2012

tak ale najvačšia sranda je to že si to nejaká mamička kúpi v snahe ochrániť svoje dieta a potom hned po narodení mu kúpi monitor dychu a elektornickú pestúnku - a tieto zariadenia už akože vôbec nic nevyžaruje že, a dieta ho mna hned tesne pri sebe!!!! 😀

penelopa
autor
7. jan 2012

Poprosím o dotaz resp. názor len tie,ktoré to zaujíma.
Ďakujem.

cat
7. jan 2012

@tea333 100 bodov za tvoj príspevok, dávno som sa tak dobre nezasmiala 😉 🙂 ..inak presne, na ničom sa tak dobre nezarába ako na /neopodstatnenom/ strachu matiek o decká.. Zakladatel/zakladatelka tejto témy, ty možeš zarábať tak na hlupákoch čo sa dajú nachytať na nezmysly 😝

penelopa
autor
7. jan 2012

Všetko je biznis aj to,že tu surfujete hahaha.

kukucg
18. mar 2012

@penelopa kupila si si ho nakoniec ci nie??

ema72
18. mar 2012

diskutujuce, chcu len povedat, ze netreba naletiet na hocijaku somarinu a treba si zachovat zdravy rozum a usudok.

kvetinka211
18. mar 2012

@kukucg penelopa asi nechcela kupit, ale predat 😉

kukucg
18. mar 2012

@kvetinka211 myslis?? 😀

penelopa
autor
18. mar 2012

KÚPILA.

lucy1311
9. apr 2012

@penelopa ahoj, ja som tiez zvazovala ... funguje to???

nelicefo
9. apr 2012

je to biznis...

lucy1311
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetka_33
11. nov 2012

"Dnes už takmer každý človek telefonuje mobilným telefónom a používa osobný počítač. Prirátajme k tomu výkonné vojenské radary, satelity, telekomunikačné zariadenia, bezdrôtový internet, vedenie vysokého napätia, vonkajšie a vnútorné elektrické rozvody, antény mobilných operátorov, mikrovlnné rúry, domáce spotrebiče, modemy, skenery, televízory, vysielačky atď.
Všetky tieto zariadenia produkujú elektromagnetické žiarenie, ktoré už dostalo svoj odborný výraz – elektromagnetický smog.
Nebezpečenstvo elektromagnetického žiarenia pre plod v tele matky: (podľa veku plodu)
0 – 3 mesiace – zvýšené riziko vzniku fyzických defektov a deformácií plodu, chromozómové aberácie
4 – 5 mesiacov – zvýšené riziko vzniku porúch inteligencie a mentálneho poškodenia plodu
6 – 9 mesiacov – zvýšené riziko predčasného pôrodu, poruchy funkčnosti orgánov
V praxi by to znamenalo, že tehotné ženy by vôbec nemali používať mobilné telefóny, pracovať s počítačom, pozerať televízor, vysávať a pod." Zdroj: http://www.sunmedical.sk/pages/ochranne-antirad...
Takze teraz, mile mamicky, uplatnite svoje vzdelanie a vyvratte tieto tvrdenia a dokazte svoje tvrdenie o neopodstatnenom strachu. Alebo nadalej zite len z nazorov nasich "starych materi", aj ked oni zili uplne iny svet ako my dnes.
Btw, ja si to kupim, lebo viem, ze tieto veci su realne a je vela toho v okoli, co ohrozuje zivot, bohuzial. A casto to ten zivot ohrozuje prave kvoli biznisu. A tvarit sa zo strachu pred realitou, ze to neexistuje, je viac nez kratkozrake.

kobrtko
14. jan 2013

@penelopa haha, a ty nesurfuješ? haha 😠

penelopa
autor
25. jan 2013

@kvetka_33 presne tak,úplne súhlasím.....ste Môj človek 🙂 .

penelopa
autor
25. jan 2013

@tea333 No,aj to by by bolo potrebné pre niektoré tehotné 😉 .

lujza123
25. jan 2013

@penelopa si tu z teba baby utahuju 😀 nic si z toho nerob, kazdy vnima svet inac. Su zeny ktore cele tehu nosia mobil a telefonuju hodinu denne, napchavaju sa potravinami plnymi chemie, polotovarmi a vobec im to nepride cudne....

Ja som sice ziadny pas nemala ale tiez som mala velmi zly pocit zo vsetkych ziareni ( ja ho aj mam, nedokazem spat v izbe kde je napriklad veza alebo tv vo vypnutom rezime pokial je to zapojene v zasuvke....nech si hovori kto chce co chce tak to neprijemne bzuci)

Ked som bola tehotna strasne mi vadil mobil...u seba som ho nikdy nenosila, hlavne nie vo vacku hned pri brusku, bohuzial som pracovala pri pc takze v praci sa tomu velakrat nedalo vyhnut...nosila som vo vackoch krystali (tiez eliminuju elektrosmog), sedela od pc co najdalej a ked som nemusela tak som bola radsej na druhom konci kanclu ...ultrazvuky som odmietla len tie najnutnejsie 3

penelopa
autor
25. jan 2013

lujza 123 Veď ja to tu aj tak beriem 😎 .
Preto ani neodpisujem hehehe.

hadassah
25. jan 2013

onedlho asi budú predávať aj plynové masky pre tehotné. Viete po uliciach jazdia autá a podobné veci... 😀
Keď si doma zapnem wifi, vybehnú mi zariadenia si od 10-tich susedov. Elektro smog je všade okolo nás. Hold žijeme v 21. storočí. No a dnešné PC - teda hlavne monitory myslím, sú už automaticky vybavené filtrom, takže toho sa asi prehnane báť nemusíme.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre