Ahojte, neviete, či už niekto na Slovensku ponúka tehotenské ochranné šaty, ktoré majú zabrániť elektromagnetickým vlnám z wifi, počitačov, mobilov? Objednávala som si jedny z Anglicka, len či sa tým u nás už tiež niekto nezaoberá. Sú prešité stiebornými vláknami a vraj znižujú riziko predčasného pôrodu, rôznych porúch spôsobených elektromagnetickým žiarením.
NASA má výpredaj? 🙂
NASA-NEXT 4 písmenka 😉
no tak taký blud som už dávno nepočula... nič v zlom ale sa čudujem že na také dačo niekto naletí 😅 vyhodila si peniažky ...
@cinderella83 tu maju take http://www.sunmedical.sk/pages/ochranne-antirad...
kazdy si moze verit comu chce, nie? kto chce, nech si prileti aj mobil na brucho, ale zodpovednost si ponesie sam. Myslim, ze to nie je az taka uplna blbost. Hlavne ked sa o par rokov dozvieme,ako velmi skodime nasim detom tymto sucasnym pretechnizovanym stylom zivota.
@hradnapani Hradná pani nikto nepíše že to nemá kupovať,to že si nesieme zodpovednosť je samozrejmosť,ale ak by toto bolo presne to čo ochráni pred predčasným pôrodom,tak by to už dávno používali v medicíne ,,,skôr mi príde horšie sa takto zbytočne stresovať a myslieť na zlé veci na začiatku tehotentsva,,mamina by mala byť v klude,tešiť sa na bábatko a nie ho zaťažovať zlými myšlienkami 😉 Tento svet je "iný" ale nerobme z neho zase niečo kde sa treba schovať do kyslíkovej gule a žiť v strachu a stresoch 😕 ...keď sa ten drobček narodí kto ho ochráni pred žiarením na sále,na izbe,v pôrodnici,všade okolo ??? to by sme fakt museli žiť v krytoch a báť sa každého lúča slnka 😀
si sa zamerala na jedneho nepriatela,ale prehliadaš privela ďalších..
@hradnapani prosim ta ked sa ti narodi babo, tak pozor na baby vysielacky, mikrovlnky, vsetky spotrebice v byte majte neustale vypnute aby mu to neublizilo.... vsetkeho vela skodi, aj prilisna opatrnost je niekedy na skodu... Ak budes viest zdravy zivotny styl, budes sa zdravo stravovat, tak ti nejaky mobil, wifi a pocitac neublizi, tvojmu babu uz vobec nie...
@habibi78 mne nemusis odpovedat, ja uz mam babo na svete a viem co mam robit 😉 Tak ako pises, zdrave stravovanie je zaklad, ale na druhej strane ja osobne minimalizujem presne to, co pises: mobil mu do ruky nedavam a wifi som zrusila. Nerobim z toho paniku, ked ho chyti do ruky,ani ked sme na navsteve a maju wifi, ale pred elektrosmogom sa doma chranime (ale zase aby to tu niektore premudrele nepochopili, ze zijeme pri svieckach), nielen kvoli malemu ale aj kvoli sebe, nam. To je myslim normalne pochopitelne.
A k tomu obleceniu, na ktore sa pytala zakladatelka temy: nemam ho a ani sa nechystam. Na druhej strane, ak to niektorej zene ma pomoct k dobremu pocitu a lepsiemu prezitiu tehotenstva, lebo psychika robi zazraky, tak neviem, preco sa ostatne do nej tak pustili. Nikdy nevieme o vsetkom vsetko, tak preco stale rypat...
A ze keby to fungovalo, tak medicina to uz davno pouziva? Hmm, ja mam velke pochybnosti voci zapadnej medicine, ci niekedy skutocne chce pomahat alebo len produkovat dalsich chorych,,, ale to je uz o inej teme.
dietatu v brusku mozes ublizit jedine tym co zjes a vypijes,inak je chranene dost velkym "obalom" v maternici,tohto by som sa neobavala,jedine co k nemu prejde cez krv je alkohol,tabak,omamne latky a pod...
@hradnapani jaaaaaj, prepac, chcela som to adresovat @cenderella83 😉
Ahoj. velmi diskutabilne a vec, ktorej sa da velmi tazko vyhnut v dnesnej dobe. Elektromag. ziarenie je vsade okolo nas - vyzaruju ho vsetky elektrospotrebice v rozne velkej intenzite - nielen mobily alebo PC. Ak vam vedie nad domom elektricke vedenie - aj to je skodlive ziarenie. Sme tym doslova presiaknuti. Dokonca aj obycajne sono moze v tomto smere skodit.
To specialne oblecenie urcite nepomoze ochranit pred vsetkym ziarenim, ale pre pokoj duse a ako pises - na posilnenie psychiky to pomoct moze - psychika je velky pan a ked ti to ma pomoct byt kludnejsia - zainvestuj a kup si take oblecenie. 😉
@cinderella83 kriste, keby si zila v cernobyle, tak sa nedivim, ale hento je totalne marketingovy tah. jak mozes hentomu verit. ach jaj
@pingu1 každý má právo na názor a ja akceptujem aj ten Tvoj @pingu1, ale ak existuje moznost urobit pre svoje dieta nieco naviac, ochranit ho a pre pokoj duse som si tie saty kupila. Je x veci, ktore sa este mozu stat, ale chcem zit s vedomim, ze som urobila nieco preto, aby som trochu eliminovala vplyv prostredia tejto doby.
@cinderella83 ahoj
neviem niektore prispievatelky premudre by sa mali fakt zdrzat asi ste nepoculi ze su ludia ktori neznesu ziadne elektormagneticke ziarenia, vlnenie je to ako alergia , maju to potvrdene a diagnoza existuje....
teraz ze niekto ma stale mobil pri uchu ako ja pri uchu svojich deti je jeho problem ale nechapem niektore blbe pripomienky vas niektorych... chcela radu a nie vysmech zeny!!!!!
@cinderella83 Na modrom konovi asi vela pochopenia nenajdes, tu je moda posmievat sa kazdemu, kto chce urobit veci lepsie. Vobec neviem ci to ochranne oblecenie pomoze, mozno, resp. asi je to vazne marketingovy odrb, ale nevidim vobec nic smiesne, resp. posmesne na tom, ak sa niekto chce chranit pred elektrosmogom. A to, ze je vsade, ze je ho vela a ze sa neda uplne eliminovat - to ma byt argument pre to, ze treba nanho dlabat? Vsak to hovori prave same za seba, ze ak sa mu da co i len trosku zabranit tak preco nie?
cinderella83 skus tu: http://bellyarmor.sk/
@cinderella83 skus tu: http://bellyarmor.sk/
@paulinka1985 Norsko a vobec vsetky severske krajiny su vyspelejsie ako Nemecko a patria k najvyspelejsim na svete a tam sa ten ochranny odev pre tehotne bezne nosi? No tak vidis a nakoniec tu vsetky zistime, ze sme sto rokov za opicami ako cele Slovensko a autorka diskusie je uvedomela zena. 😉
Dik, ze si prispela a priniesla tak novy pohlad na vec.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
možno by stačil aj alobal kým sa nenájde to oblečko 😉