Oblečenie z pôrodnice

jenn177
7. jún 2023

Ahojte baby, termin mam koncom júna. Stále ale neviem že čo si obliecť na obchod z pôrodnice , v com ste isli vy . A hlavne aj babatko ze co je najlepsie ❤️ ďakujem

denden77
7. jún 2023

@jenn177 v satach, v ktorych som prisla, som sla aj domov 😊

petamich
7. jún 2023

rodila som v juli, mala som take oversized saty, v ktorych som aj prisla, maly mal dupacky a capicu tenku, ak by bolo chladnejsie este tensi svetrik na to alebo len prehodit deku vo vajicku 🙂

jaskolka
7. jún 2023

Rodila som pred rokom v máji, mala som tie isté 3/4legíny a tuniku, v ktorých som prišla. Dcérka mala body s dlhým rukávom, teplačiky, ponožky, čiapočku a tenký kabátik. Mala som nachystanu aj deku (keby bolo chladnejšie) a látkovú plienku na prikrytie.

1mina
7. jún 2023

Pri prvej som sla domov v tom v com som prisla - nejake tricko a tehotenske leginy co bolo fajn lebo to brucho po porode bolo stale vhodne do tehotenskych legin 😂 a pri druhom som musela muzovi zbalit domov veci v com som prisla lebo mi praskla voda a doniesol mi cosi nahodne rifle a cosi a samozrejme to vyzeralo hrozne brucho mi visela ale co... Dokonca som mu zabudla bapisat nech mi zoberie topanky tak som sla domov v slapkach 😂 a pre babatko samozrejme treba nachystat a zbalit vopred podla rocnej doby, ale urcite by som tam dala aj ciapocku tenku a svetrik, predsa je to babatko a neviete v ktorom tyzdni presne pojdete ci bude prsat, fukat ci bude teplo 🙂

evkamotka
7. jún 2023

V tom v com som prisla, gate a tricko.

andy37
7. jún 2023

Mne muž odniesol veci domov v ktorých som prišla a potom ich aj doniesol keď po nás prišiel. Taktiež aj pre bábo doniesol, čo bolo treba podľa počasia.

mima172
7. jún 2023

@jenn177 Hlavne niečo pohodlné. Ja som mala legíny, voľné tričko a na tom mikinu na zips. Co sa bábätka týka, tak podľa počasia. Na konci júna býva zvyčajne už horúco, čiže tenučké body a polodupky, tenučkú letnú čiapočku na zakrytie ušiek a pre istotu tenkú dečku + bavlnenú plienku na prehodenie. Mne sa malá narodila v máji, keď sme šli do pôrodnice tak bolo veľmi teplo (mala som tričko na ramienka o polnoci) a keď sme šli o týždeň domov, tak bolo 8 stupňov a pršalo. Maj doma nachystané aj hrubšie oblečenie, čo by ti pripadne muž priniesol, keby vidíš, že bude pri prepúšťaní predsalen chladno.

galganka
7. jún 2023

Hlavne si vezmi pohodlné topánky. Ja som mala pri prvej tak opuchnuté nohy, že domov som musela ísť v ružových, huňatých papučkách.

banalu
7. jún 2023

Odisla som v tom v com som prisla, tehu leginy a saty pod rit. Akurat topanky mi musel muz doniest ine, lebo som mala take opuchnute chodidla a clenky, ze som sla domov v mojich bezeckych - tie mam o cislo a pol vacsie a su siroke... ledva som ich obula 🫣
Mala oktobrova, takze vyber pre nu nepomoze. Ak idete autom a bude teplo, dala by som len tenke bavlnene pyzamko do vajicka, pripadne body, ponozky a deku. Vo vajci je dost teplo od chrbatika, tak nech je babu pohodlne.

mamamasama
7. jún 2023

Leginy a tricko.Aj tam som bola v leginach a tricku. Tie nocne kosele ma ubijali. 😬

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre