Oblečenie v pôrodnici

1. jún 2022

Čakám prvé dieťa tak neviem. Dovolia mi dieťa v pôrodnici obliecť do svojho oblečenia? Ak si ho sama prezlečiem samozrejme?

Nemyslím si, že tam perú netoxickým práškom a nenadchýna ma predstava, že toto budú dávať na moje malinké bábätko.

petamich
1. jún 2022

mozes, im je to jedno v com je oblecene, moze sa ale stat, ze napr. ho zoberu na vysetrenie, grcne si tam a prezlecu ho do ich a tvoje skonci ktovie kde spolu s erarnym - nas na to upozornovali na pred-porodnom kurze 🙂 ale inak jasne mozes

slavuska1506
1. jún 2022

Prinesu ti ho oblecene, mozes si ho prezliect potom

diamond007
1. jún 2022

Aj v pôrodnici má na to upozornili keďže som mala celú tašku svojho (nevedela som) že aby sa nestratili radšej svoje nemám dávať.

basska_b
1. jún 2022

Mne tiez takto stratili vlastne bodycko, proste ju prezliekli na dakom vysetreni a hodili medzi erar... ale nevadilo mi to, lebo to bolo take to rastuce z Lidla, co sa strasne vytaha... to tam budes musiet potom nahanat svoje oblecenie po nemocnici

zorkahorka
1. jún 2022

Neber si nic, ani svoje latkove pluenky,lebo o ne prides. Oni tie ich vevi vyvaraju, tvojmu babu sa nic nestane

martinafilip
1. jún 2022

Ako tak čítam, tak asi záleží od pôrodnice - my (v Trnave) sme mali v zozname, čo si priniesť aj oblečenie pre bábo a teda zišlo sa.. malá sa z ich oblečenia vyhadzala a samé sestričky mi odporučili, aby som ju prezliekla do vlastného, ak mám.. a nebála som sa, že by sa niečo stratilo, lebo malá bola stále so mnou na izbe a aj vyšetrenia absolvovala buď na izbe alebo sme chodili s deťmi..

beata_k
2. jún 2022

Vezmi aj svoje oblecenie. Moje dieta sa vyhadzalo z ich oblecenia. (prasku) Vzali ho na vysetrenia aj si grclo. Nestratili mi nic. Vratili mi oprate.

ankare
2. jún 2022

Z ich oblečenia sa Tvojmu babu nič nestane. Ak bude mať reakcie,obleč do svojho.
Mimochodom... plánuješ bábo očkovať? Toto je toxické omnoho viac.
Držím palce!

nwnw
2. jún 2022

Mne vratili oblecenie a na vysetrenia som sla s dietatom. Latkove plienky mi kazali sestricky, lebo oni davaju tie jednorazove umeliny. Ked sa v noci pogrcka, tak erarne nema kto dat.

travelllerka
2. jún 2022

Mne dokonca sami odporučili vlastne oblečenie, lebo sa dcerka vyhádzala, ze to asi z ich oblecenia. A co som bola prekvapená, dávali vždy pozor, aby moje nestratili. Bratislava Ružinov. Ale myslím, že sa skôr vyhádzala z čokoládoveho croasantu, čo mi muž doniesol 🙂

lucinka1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
len_nig
2. jún 2022

Tiež si myslím že záleží na tom kde budeš rodiť, ja presne ako @martinafilip som rodila v TT a nebola šanca aby sa moje oblečenie stratilo, lebo bábo bolo nonstop so mnou aj na vyšetreniach a ich oblečenie ktoré dostal prvý deň som ja hádzala do koša na prádlo na izbe. Takže v pohode si zober svoje veci 😊 ja som tiež dávala svoje

mirkaferko
2. jún 2022

Presne, záleží kde budeš rodiť. Ja som v TT a tam mi dokonca doktor povedal, aby som si prezliekla do svojho, nakoľko malej sa urobili červené bodky. Kúpala som ju v ovsenom kúpeli a dala naše oblecčko a do dvoch dní to zmizlo. A malá bola stále so mnou, aj na vyšetrenia som chodila s ňou.

katulienocka999
2. jún 2022

Dovolia 😊 mne napríklad odporucili, lebo sa vysypal.. Sama doktorka hovorila, ze mu nemusela sadnúť ich chemia tak mam davat vlastne 😊 oblečenie sa mi vzdy vrátilo spat 😊

autor
2. jún 2022

Dakujem baby za info ❤️ Vezmem teda nejake skarede co sme dostali keby sa nahodou stratili aby mi nebolo luto 😂

domiklik
2. jún 2022

Zober si vlastne... Lebo neviem ci to Peru v kyseline

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre