Ahojte baby. Kde si kupujete oblecenie pre tehotne, na internete alebo v predajni? Behat po obchodoch je pre mna ako tehotnu celkom unavne, ale zase na internete ked nieco najdem, nemozem si to samozrejme vyskusat a popis konkretnej veci je dost slaby. Preto ma zaujima ako to riesite vy a ci viete poradit nieco, kde sa da naozaj vybrat zo sirokej ponuky a farieb - ?
@papierovazita v takej horucave sa nikde netrep.... ked si nieco objednas a nebude ti to dobre, mozes to predsa vratit...drzim palce 🙂
neviem ci asos napr dovaza na slovensko, ale maju super vyber aj ceny uricte lepsie ako v obchodoch a velkosti sedia perfektne
a vyber je super aj na new looku
@papierovazita Ahoj ja som par peknych veci dala na bazos, daj si do vyhladavaca elin20 a pozri sa ak chces, mam tam letne bluzky a kratke rifle, niektore veci sú uplne nove.
@papierovazita ja som tiež nič tehotenské nekupovala.. dala som si krajčírke prešiť dvoje riflí, jedny krátke, jedny dlhé, odstrihla pás, všila taký široký kus látky, šikovná baba zvládne aj sama doma, ja som grambľavá v tomto.. potom som si kúpila dvoje tehu legíny v lidli a tiež tam také tie dlhé tielka 😝 a to je vlastne všetko, ak som potrebovala niečo iné, kúpila som si obyčajné vo väčšom čísle, samozrejme záleží od strihu 😉
Ja zacinam potrebovat trochu tehotenske veci uz teraz, a riesim to zatial tak, ze bud mi niekto da oblecenie vacsich cisel, alebo si skocim do nemenovanej siete secondhandov ked maju vsetko za euro a pod. a tam som uz nasla viacero vhodnych veci, dokonca aj priamo tehotenskych (a chvalia mi ich vsetci). Jedna znama mi slubila nejake tehotenske veci tiez... ale budem potrebovat veci na zimu a to som si pozerala tuto v bazariku, ze sa da kupit.. tak s tym este pocitam ze to mozno vyuzijem. V predajnach kupovat nove sa mi nechce, lebo to ani tak nerobim (iba vynimocne) a okrem toho ktovie kolko to budem vobec nosit a nechcem preto za to davat peniazky ktore mozem vyuzit inak.
Problem mam s podprsenkami, pac potrebujem cislo s malym obvodom, ale vacsimi kosickami, zatial som nasla prijatelne v Marks and Spencers ale budem rada za tipy kde este sa daju zohnat v rozumnej cene.
ja som kupila v obchode. ale zalezi ze v ktorom rocnom pocasi si "najviac" okruhla. v zime urcite budes potrebovat nieco a pre mna je vzdy dolezite vyskusat a nekupit naslepo. v lete ti stacia saty pretoze je teplo a nepotrebujes nic "tepleho" na seba
Podla vas sa mi teda ani neoplati nieco na tych par mesiacov riesit v obchode a radsej si zaobstarat v lacnejsich shopoch ci v bazarikoch?
@papierovazita ja som si kupila v obchode - ale vo vypredaji jedny kratase, jedny tehu leginy, jedny tehu saty a jedno tricko. Ale v podstate som to kupila najma preto, aby som si overila velkost a mohla potom v pripade potreby kupovat v bazare tu na MK. A saty som kupila take, aby som ich mohla nosit aj netehu 😉 tiez si vravim, ze na tych par mesiacov sa neoplati na to vyhadzovat peniaze...
tehotenské som nemala nič (zbytočne vyhodené peniaze za predražené veci a napár týždňov) , riešili to tričká, mikiny, leginy a pod...
@papierovazita ja som kupila rifle a rifle na traky z netu a sadli mi napodiv 🙂 bol to bonprix.sk
a teda saty "tehotenske" zasadne cez internet, ale teda tie kupujem uz roky, bo mne sa ten princess strih paci (som prsatka 😅 ), takze tam som uz zasobu mala 😉
chodit po obchodoch je pre mna za trest aj mimo tehu, takze teraz v tomto teple ma tam nikto nedostane uz vobec 🙄
ale zas ono vela veci tehu ani netreba - dvoje rifle na zimu, nejake elastaky, na leto zopar siat... A tricka ci tuniky si clovek moze kupit aj tak a vynosit ich pokojne aj mimo tehu 😉
jaj a este som si pred horucavami stihla zajst na trh (v BA znama Mileticka..) a normalne u Vietnamca paradne letne gate - plachtaky za 10e, hned som troje vzala rozne typy, nic im nechyba, vsetkym sa pacia 😉 a tiez ponosim pokojne aj ako netehu 🙂
Kupovala som aj cez net aj v kamennej, ale v kamennej predajni to bolo skôr náhodou - išla som kupovať výbavičku pre bábätko a pri tej príležitosti som omrkla aj tehotenské veci, ktoré tam mali 🙂 Rozdiel v tom nevidím, všetko bolo rovnako drahé 😀 Kúpila som si však len pár kúskov a niektoré veci nosím doteraz - legíny deriem ako tepláky na doma a kupovala som aj také dlhé tričká pod zadok, ktoré sa hodia aj tehotným aj netehotným.
V kamennych obchodikoch sa mi stalo par X, ze tie veci neboli podla mojho vkusu a ani farebnostou ma neuputali. Ked si prezeram niektore zahranicne eshopy, maju tam siroky vyber veci a mnozstvo variant farieb. Take nieco mi tu chyba :( Ved aj ako tehotna sa chcem pekne obliekat 🙂 Kupovali ste nieco cez internet aj v zahranici?
V internetovych obchodoch je vacsi vyber a aj ceny su prijatelnejsie. Moja skusenost je, ze v kamennych obchodoch predavaju dost vela nemodernych veci, ktore im stoja uz roky na sklade (neforemne rifle z hrubej rifloviny a za vysoku cenu). V mensich mestach nie su obchody typu h&m, c&a, kde sa ten tovar aj rychlejsie obmiena v predajni, takze ja by som nakupovala urcite cez internet.
Nesuhlasim s nazorom, ze treba cele tehotenstvo prezit v jednych leginach, teplakoch a vytahanom tricku. Ved si toto carovne obdobie kazda zena prezije mozno raz, dvakrat alebo trikrat. Tak preco si nedopriat, vyzerat a citit sa pekne? Ved na to netreba vyhodit cely majetok, ale kupit si aspon zopar peknych kusov oblecenia. Hlavne zeny, co chodia do prace.
Tehotenske saty som kupovala zasadne cez internet. Nejde len o cenu, ale najma o usporu casu... mne sa teda nechcelo behat po obchodoch a vela peknych siat som si kupila na bon prix. Tu maju cely vyber pre tehulky, snad to pomoze 😝 http://www.bonprixshop.eu/kategoria/779/moda-te...
Jasne, http://www.bonprixshop.eu/ ma pred par rokmi kompletne zachranilo s tehotenskym oblecenim. Odporucam kazdej buducej maminke. Ale ked vladzete behat po obchodoch, nic proti tomu 😎
ja som kupila fajn kusky v C&A aj v H&M maju fajn veci. A mala som nieco aj z bonprixu cez net
Ja som si kupila v C&A dzinsy. Mam ich treti mesiac a su super. Ceny sa mi tam zdaju nizsie ako inde (hlavne ak natrafis na zlavu ako ja 🙂 a velkosti su o nieco vacsie nez inde co mi tiez pasuje kedze mam hrube nohy... Dnes som si kupila v jednom polskom net obchode toto: http://www.happymum.pl/sklep3/b799,tuniki,3450-... tak dufam ze mi to sadne...
Nakupovali ste niekto cez www.happymum.sk? Su tam pekne veci, ale nepaci sa mi platba zo Slovenska len vopred.
Ahoj, ja doporučujem stránku www.emminka.sk
@papierovazita ja som kupila v hmku co som potrebovala. tam tie veci aj trochu vyzerali, v butikoch byvaju take divne
Skúste do vyhľadávača zadať happymum.sk a určite si vyberiete 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@papierovazita ja si oblecenie pre tehotne nekupujem,je to zbytocne predrazena zalezitost.Kupila som si akurat tak v HM tehotenske leginy,vsetko ostatne nakupujem tak ako doteraz,len sa zameriavam na predlzene tricka,saty,predlzene svetriky,svetrikove saty.
Zavisi aj od toho ako si sa zvacsila,ale tie veci su elasticke,takze ja som nosila S tak teraz nakupujem M koli brusku...