Ahojte, zaujimaju ma Vase skusenosti s tymto zasielkovym obchodom, konkretne tehotenske veci...Sedeli Vam velkosti a boli ste spokojne s kvalitou? Ak mate ine tipy odkial objednat tehotenske oblecenie za rozumne ceny (kludne aj zahranicne online shopy), sem s nimi 🙂 Dakujem
Ahoj, ja som si odtial tiez objednavala - rifle, suknu, tuniky, koselu, teplaky, bluzku ..., v podstate celu "vybavu" Som velmi spokojna. Velkost som si objednala taku, ako som nosila pred tehotenstvom, ale bolo mi to vsetko velke. S vymenou nebol problem, tak som si dala poslat o celio mensie. Ja naozaj len odporucam.
ja som mala bluzky a rifle z bonprixu...
Objednala som si pola velkostnej tabulky
ja som mala veci z tehotka.sk, sedeli podla mojej norm. velkosti, z bess.sk s obrazkom a z babetkovo.sk tricka, tiez sedela velkost. rifle som kupovala v kamennom obchode, to by som si netrufla a veru som ich aj kopec poskusala...
ja mam tehotenske nohavice - 17,90 eur cierne....ci som s nimi spokojna..aj hej aj nie..ale mohli byt trosku stylovejsie, su ako pre staru baba...
ja som si objednala nohavice z tade a idem ich vratit :( su mi velmi velke a mensie nemaju :(
@zuj Ahoj, ja som si objednala z bonprixu skoro vsetko teho oblecko.. objednavala som pocas celeho tehu svoju konfekcnu velkost.. veci boli tak prisposobene, ze som sa do nich vosla aj ked som bola ako autobus 😀 s tehotenskymi nohavickami a kojacimi podprsenkami som mimoriadne spokojna.. velkost presne sedela, kvalitny material.. nosim ich doteraz.. nohavice mi boli velke.. ale nevymienala som ich.. mamina mi ich poupravovala a boli super.. potom som si objednavala o jednu konfekcnu velkost mensie a boli v poho .. tricka a pulovre velkostne sedeli.. len som bola sklamana, ze na obrazku vyzerali byt z hrubsieho materialu ako boli v skutocnosti.. inak som nemala vyhrady.. a urcite bonprix odporucam
ja mám skúsenosti s bon prixom len negatívne. Nekupovala by som z neho už nič. Všetky veci sú na obrázkoch krásne, ale realita je iná, podobne aj s číslovaním...
podobne ako terinka, už si odtiaľ nič nekúpim. Realita je úplne iná ako ich obrázky. A to nehovoriac o kvalite materiálu, hrôza. Nič už od nich nechcem, nikdy
Ja by som si chcela z bonprixu objednat tehotensku mikinu ale je len jednej velkosti 52/54 a nerozumiem sa co to je za velkost vie mi prosim vas niekto poradit?
ja som si objednala rifle, podla mna su aj pekne aj vsetko len su mi este velke.. kupila som si svoju povodnu velkost pred tehu ale tym ze som aj schudla tak este mam cas ale som s nimi spokojna.. ja som si odtial objednavala aj pred tehu a vzdy som bola spokojna.. ja odporucam 🙂 ale odporucam kupovat si o cislo mensie velkosti ako v normalnom obchode aspon mne sa to tak osvedcilo 🙂
@nathuska skús www.mojamoda.sk ja som odtiaľ mala tehotenské nohavice, boli super, poľský výrobok, ale čo, majú ich normálne aj v obchodoch len o polovicu drahšie, tu sú aj dostupné ceny, rýchle dodanie.... veď si to omrkni.
baby, neviem ci mi uverite, ale ja som cele tehu prezila v teplakoch, v tych som sa citila najlepsie 😀 vsetko ostatne ma neuveritelne tahalo... (mala som letne saty z bonprix boli fajn)
nekupuj nič od nich tiež mám negatívnu skúsenosť.....číslovanie o ničom....kvalita o ničom.....veď teraz je plno obchodov kde si môžeš veci hlavne vyskúšať 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ja som si objednávala rifľové šaty a sveter. Sveter som si dala číslo ako pred tehotenstvom a šaty o číslo väčšie. Som s tým fakt spokojná.....určite si objednaj 🙂