Ahojte,
vsimla som si ze mnohe tehotne mamicky maju super tehotenske teplaky, leginy, tricka.
Vedeli by ste mi prosim poradit nejaky obchod s kvalitnymi vecami?
Dakujem 🙂
V H&m sú oblecka pre tehotná ja som nakupovala tam alebo cez net alebo tiež lidl
Tiež odsuhlasim H@m.maju dobre strihy aj netehotenskych veci čo sadnú aj tehulkam.Od nas najbližšie je to 30km,objednávala som cez net, našťastie mi všetko sadlo.Tie origoš obchody pre deti a tehotné sú strašne predražené.Za gate 100€,no eeee
Ja to tiež teraz riešim. a objednala som si tehotenské rifle z HM mama a sú fakt skvelé...majú tam celkom dobrý výber za pomerne ešte rozumné ceny v porovnaní s ostatnými tehotenskými predajňami...
HM mama tehotenské oblečenie...moderné a pekné
A super boli letné šaty...nosím ich doteraz.😀 Elastické,pohodlné,krásne vzory,100%bavlna a tuším 16€ som dala za ne.
Prve tehotenske gate som kupila v HM, dalsie som nasla v sekaci, hladala som znacku HM mama a mala som tak niekolko, aj kludne na spinavsiu robotu, do lesa a podobne.
Hm a lidl je podľa mňa v tomto super, lebo majú aj pekné a taktiež cenovo dostupné veci, že napríklad mi nebolo ľúto si niečo kúpiť, keď som vedela, že mi to bude len na nejaký čas 🙂
Ja ešte pridám Bonprix, objednala som si stadiaľ bundy, rifle i tričko. Prípadne občas zbehnem do sekáčov 🙂 Minule som si tam kúpila super tehu rifle za 50 centov 🙂
Dakujem vsetkym velmi pekne.
Len pre inspiraciu pridavam aj ja stranky ktore som nasla : www.asos.com - da sa dorucit aj na slovensko 🙂
Ahojte, ja ešte pracujem takže úplne v legínach nemôžem chodiť :( a nakupujem oblečenie cez túto stránku http://www.lovely.sk/damska-tehotenska-moda 🙂 Nakupovala som na nej aj predtým než som otehotnela veľký výber a široké spektrum tovaru a značiek za mňa 👍
@mirkaknm asos je tiež super 🙂
mpje prve tehu rifle mam C&A. Ale vyber tam celkovo nemaju (aspon v tej predajni kde som bola, asi 2-3 rifli a asi 2 teplakov + nejake tricka). Odporucam urcite to H&M co sa vyberu tyka. A leginy a pod za mna Bonprix, ci tehu ci ne-tehu. Jedine na co nedam dopustit co sa znacky tyka su pancusky - to jedine Bepon (ano je drahsi, ale opat bezne pancusky ci teraz tehu pancusky su extremne pohodlne).
v poľsku na trhoch. majú tam aj veci nositeľné do práce. Rifle a leginy som si kupovala obyčajné, bedrové, vynosila som potom aj neskor.
Dnes je na HM akcia - 15 % na tehotensku modu, aj postovne je zadarmo ;)
Podľa mna tehotenské veci sú zbytočne predražené a dosť zostaruju .. ja som fungovala na normálnych len pár čísiel väčšie ... veľa šiat je teraz moderných prestrihnutych pod prsiami takze mi super sadli a vyzerali normálne .... trička a svetre taktiež teraz letia oversize takze tie som tiež z normálnych kolekcií kupovala ...taktiež legíny ....kúpila som si v intimisimi klasické pod bruško len o číslo väčšie ako nosievam....
Ahojte,kolegyna by chcela Hm kupit. Ako pasuju velkostne?Zodpovedaju velkosti,ci mensie kupit?
Ahoj no zda Sa akoby okrem HM made in Bangladesh Nic ine neexistovalo :D Ak nechces lacny mainstream tak ja mam rada znacku Happymum. Maju kvalitnejsie veci, cenovo ani nie o vela drahsie. 🙂 good luck s bruskom!
Dnes majú na stránke HM 15 percentnu zľavu plus doprava zdarma...tehotenské vecičky
ahoj, suhlasim s babami, H&M najlepsi vyber, ked mas cas pobehaj second handy alebo na bazariku. Tiez mam nieco v inzeratoch, tak sa skus pozriet. Vacsina je z H&M
@deniskap bežné veci kupujem u nich o číslo menšie. U tehuľky asi radšej nie 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirkaknm ahoj,skús sledovať Lidl tam bývajú niekedy . Celkom kvalitné ,pohodlné