Maminky musim mat do porodnice kojenecku podprsenku? Nemozem si vziat obycajnu bavlnenu? Ide o to ze mam vecsie prsia a jedine kde maju moju velkost je Astratex no tam stoji podpra 32e plus posta co je pre mna dost dat tolko za podpru.Tak rozmyslam ze ak by mohla byt ak klasicka tak by som si ju kupila ved dvihnem a kojim 😊
Vsak nejdes do vazenia,co si zoberies,to budes pouzivat....
Ja som kupovala velkost 90E cez bonprix, lebo mne moje povodne boli male. Ale fakt je vsetkym v porodnici uplne jedno co mas na sebe :D
Reagujem na zac. prispevok- A NIEKEDY KED BOLI NASE BABKY MAMAMI, BOLA NEJAKA KOJENECKA PODPRDA? :D
Nie, nemusis mat kojenecku podprdu, neboj, nonono v nemocnici robit nebudu
Ja som tiež nemala. Vyhovovali mi moje klasické.
Treba hlavne taku, aby bola pohodlna. Mne sa velmi osvedcil hlavne na prve dni typ takej makkej sportovej podprsenky. Netreba ziadnu znackovu, ja som kupila tie uplne najlacnejsie - aj by som napisala meno takeho lacneho retazca s textilom (na tri pismena🙂), ale neviem ci uz to nebude reklama. Tam mali fakt dobre a lacne. Boli strasne pohodlne a naozaj som len dvihla a bolo 🙂
Pri dojčení ide o to aby ste nemali na sebe podprdy s kosticami 🙂 tlačia prsníky hore a možu sposobovať stratu mlieka, preto sa odporúčajú také makké 👌👍
Ja som asi nemotorna, ale nevedela som si vybrať prsník z podprdy bez toho, aby ma to niekde netlacilo, neviem si predstaviť nemať dojc. podprsenku. Ak to niekto dokáže tak je to úplne jedno
snad to nevyhodnotia ako neprimeranu reklamu, ale ja som mala od firmy nika intima (nejdem davat link, no najdes na webe) popdrdu na kojenie bambusovu, za nejakych 14 €. teda kupila som potom aj druhu a vyse roka som ich dokola tocila len tie dve. aj som v nich spavala. obycajna bavlna ma na bradavkach odierala, bambus bol jemny a makky. pohladaj, pozri. mali by to byt original na slovensku site vyrobky. maju aj poporodne nohavicky na stiahnutie bruska napr.
@veeya moja prababka podprdu ani nenosila 🙂 ale ja som bola za tuto kojenecku vdacna. mne sa prsia zvacsili strasne, kojila som dlho a ked sa mi zmensili trocha, nosila som aj normalne podprdy, ale so ca tyka manipulacie s plnym prsnikom hore dole tak tie kojenecke bambusky boli najlepsie. a nebili ani extra drahe. najlacnejsiu tam maju za 7 € dokonca ... @dankolia
a teda este priprac, tie bambusky nemaju klasicky strih, ze odpnete kryt a ostane tam ten trojuholnik volny, ale odopnete a odhali sa cely prsnik. to mi vyhovovalo tiez viac, ako tie s tym otvorom po odopnuti - ale to je vsetko vec zvyku.
Ja som sice kojenecku podprsenku mala ( bola som vyzbrojena ako sa patri ) ale nedala som si ju na seba este nasledujuce dva mesiace, pretoze ma prsia od kojenia tak boleli ze som nemohla mat na sebe nic! :D
Ja mam z Bonprix 3pack a sú super. Už 2 roky ich mam. Síce neviem, po akú veľkosť majú.
Ja odporúčam tieto kojace podprdy. Sú mi pohodlnejšie než športové.
nemusíš vôbec mať, ja som nemala ani pri jednom bábu a ani mi nechýbala.
Ja som prve tyzdne nosila sportovu podprdu, paradne sa z toho vytahuje prso, nikde nic neomina, netlaci ziadna kostica. Nikdy som kojenecku podprsenku nemala a kojim uz takmer 4 roky. Podla mna to je len dalsi marketingovy tah ako aj tehotensky vankus, ci vankus na kojenie..
Hlavne nejaku si vezmi, aby si si mohla dat do nej tampony ked ti bude tiect mlieko, inak ti bude tiect po bruchu 😀
Ja som podprsenku na kojenie nemala a hovorila som si, ze by sa mi zisla, bolo by to pohodlnejsie, no ja mam riadny problem si kupit obycajnu podprsenku (a to za nu v pohode dam 50€), nieto na kojenie (jednu som kupila, no nesedela dobre 😕)... pouzivala som a pouzivam obycajne, dokonca s kosticami, kedze som nechcela mat prsia na kolenach ☺
nemusíš...ja som mala tuším len klasickú športovú podprdu...
@letfenixa som rada. ja som ich tiez objavila nahodou. to bambusove pradlo je ozaj fajn. malemu som objednavala aj termopradlo - tricko aj spodky. tiez kvalita, len na tricku sa mi zdal maly otvor na hlavu, ale sviky a dva cvocky na pleci to vyriesili ... a teda ceni sa, ze to siju u nas. ziadna cina/turecko/banglades ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dankolia ved to je uplne jedno, aku si zoberies 😉 hlavne aby sa ti tam prsia vosli 🙂 mna osobne tie na kojenie otravovali