prosím viete mi poradiť ako tam sedia velkosti? či ked normálne nosím Sko tak aj teraz mám v tehotenstve objednať Sko? ten sprievodca velkosťami čo tam je nie je upravený na tehotenské velkosti takže ked tam pozriem tabulku tak sa môžem riadiť jedine velkosťou bokov, pretože pás mám s bruchom momentálne ovela viac ako by sedela velkosť k bokom :D :D
Pred tehotenstvom by som objednala Sko ale teraz podla velkosti bokov by som asi Mko mala objednať
@mapypotkancek no tak to si ma vôbec nepotešila :D
Ale dá sa vraj vrátit tovar v pohode do predajne, ak si objednas online. Inak majú úžasné veci, ja ich mám veľmi rada, len pri číslovani ich nohavíc sa cítim ako veľryba no :D
@mapypotkancek no aj som objednala online tak si to tam potom hned vyskúšam a uvidím či nebudem nanovo objednávať o 2 čísla väčšie :D
Daj potom vedieť, či Ti sedeli pls, zaujíma ma to, že či len ja som nekonfekcna v ich nohaviciach
@mapypotkancek tak dnes som si bola po ne zobrala som krátke legíny MOM a sadli super 🙂 ...ja som aj pred tehotenstvom nosila M, teraz som tiež objednala M s tým, že som si pozrela tabulku velkostí k tomu a tam som išla podla velkosti bokov hlavne a teda tiež mi tam vyšlo M ...takže ja som spokojná 🙂
Super, to som rada 🙂 tak to len ja som nejaká divná a Lindex nohavice mi sedia asi v paralelnom vesmíre :D podľa bežného môjho číslovania
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem Ti úplne presne povedať, ale čo bežne nosím veľkosť mi v Lindexe vôbec nesedí, musím mať o tri čísla väčšiu. A keď porovnám strih môjho bezneho oblečenia z iných značiek a Lindex, tak je 1:1, len teda číslovanie ako z inej dimenzie.