Ahojte baby, viete mi poradiť legíny najlepšie pridať link, ktoré nebudú tlačiť cez bruško ale nebudú echt pre tehotné, lebo nemám ešte veľké bruško som v 3.mesiaci, len ma všetky legíny tlacia na brušku. Qk by aj pekne tvarovali nohy tak enonuno😃 Ďakujem.
Pozri napr najleginy.sk
Mala som v prvom tehu od nich jedny tehotenske. Ale teda mne osobne vadi cokolvek cez brucho, ja som nosila vsetky leginy stiahnute pod bruchom 😄😄😄 aj v tomto tehotenstve
Lelosi chvália aj tehotné, neskúšala si? Aj keď mňa za tu cenu neoslovili
Ja som mala v prvom tehotenstve nakúpené tehotenské a nevyužila som ani do 9m. Mala som tak malé brucho, že mi boli voľné. Pri druhom tehotenstve som už kupovala v Calzedonii obyčajné a nosila som ich do 9m 😀 takže som vôbec nepotrebovala tehotenské. Široký pás a elastické.
lelosi kým ešte bruško nie je také veľké a na lococo.sk nájdeš veľmi pohodlne a zateplené leginy aj na väčšie bruško, ja som práve z lococo nosila od začiatku tehotenstva a bola som mega spokojná
Lelosi nosím celé tehotenstvo 😂 mám pár dni pred termínom a stale nosím velkost s 😂👍
Baby a lelosi aký typ? Je ich milión...😃😃 rôzne typy strihu
Lindex bezšvové 🦥
Vyberaj lelosi classic - tie maju vysoky pas. Kolekciu move nekupuj, moze tlacit na brusko, lebo je privelmi stahujuca. Tak to odporuca aj vyrobca
Classic lelosi. Asi 4 som mala a len v nich som chodila. Oni sa natiahnu pekne, netlačia vôbec na bruchu, pričom majú vysoký pás a potom po tehu v pohode budú zase na tvoju postavu.
V zime som nosila potom tie hrubé, ale tie som si mala o číslo menšie objednať. Ostatné mi pekne sedí moja veľkosť.
Len neobjednaj move alebo nedajbože silhouette. Tie mám problém aj teraz napchať na seba a keď som bola tehu, tak došli len po kolená 😂
Kupila som jednoducho leginy so sirokym pasom.
Pikaluna 👌
Mala som z Lidlu. Bavlnené s 'bruškom ".Boli super
Ja mám najradšej tieto https://www.bellinda.sk/products/dim-mamma-pant... 🙂 Sú veľmi pohodlné, netlačia a nepadajú 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?