zienky nema z vas niektora na predaj tehotenske rifle velkost 48?..nemozem zohnat,,,dakujem,,,,
Ja mám. Kúpila som si, lebo som myslela že veľmi priberiem (veľkosť 46 a 100kg), ale pribrala som len 5kg, takže som ich mala na sebe len párkrát, boli mi veľké 😀 Sú tmavomodré, pás som merala po natiahnutí je 65x2cm, ostatné som merala normálne, ale majú 10% elastanu, tak sa dajú ešte natiahnuť: boky 67x2cm, stehno 33x2cm, dĺžka 103cm. Je to značka Motherhood Maternity, a je na nich napísaná veľkosť US XL, ale podľa mňa sú minimálne 48-ky. Okolo brucha majú pružný pás. A ešte mám aj také spoločenské šedé nohavice, tá istá značka ale veľkosť 2XL. Rozmery: pás (zase po natiahnutí) 66x2cm, ostatné: boky 72x2cm, stehno 40x2cm, dĺžka 105cm. Tiež majú pružný pás. V prípade záujmu môžem poslať fotky 😀
@hokejka111 ak niečo zháňaš, umiestni to do témy na to určenej. Tvoju tému pre poriadok na stránke zamykám, pokračovať môžeš tu: https://www.modrykonik.sk/forum/kupim-zhanam/kupim-zhanam/
Mário Šmýkal
Asmira Team
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?