Kto predá tehotenské rifle veľkosť 48?

hokejka111
30. okt 2012

zienky nema z vas niektora na predaj tehotenske rifle velkost 48?..nemozem zohnat,,,dakujem,,,,

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kmkke
30. okt 2012

Ja mám. Kúpila som si, lebo som myslela že veľmi priberiem (veľkosť 46 a 100kg), ale pribrala som len 5kg, takže som ich mala na sebe len párkrát, boli mi veľké 😀 Sú tmavomodré, pás som merala po natiahnutí je 65x2cm, ostatné som merala normálne, ale majú 10% elastanu, tak sa dajú ešte natiahnuť: boky 67x2cm, stehno 33x2cm, dĺžka 103cm. Je to značka Motherhood Maternity, a je na nich napísaná veľkosť US XL, ale podľa mňa sú minimálne 48-ky. Okolo brucha majú pružný pás. A ešte mám aj také spoločenské šedé nohavice, tá istá značka ale veľkosť 2XL. Rozmery: pás (zase po natiahnutí) 66x2cm, ostatné: boky 72x2cm, stehno 40x2cm, dĺžka 105cm. Tiež majú pružný pás. V prípade záujmu môžem poslať fotky 😀

mariosmykal
31. okt 2012

@hokejka111 ak niečo zháňaš, umiestni to do témy na to určenej. Tvoju tému pre poriadok na stránke zamykám, pokračovať môžeš tu: https://www.modrykonik.sk/forum/kupim-zhanam/kupim-zhanam/

Mário Šmýkal
Asmira Team

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre