Mamičky, keď ste boli tehotné v lete, nosili ste tehotenské kraťasy ? Alebo stačia klasické - nebudú padať keď budú pod bruchom? Rozmýšľam či si objednať tehotenské kraťasy,ale predsa na to ešte tričko, nebudem sa v tom doslova pariť ?
Nosim tehotenske kratasy aj s trickom alebo s crop topom. Ale v satach je menej teplo 😅
Nikdy som ziadne tehotenske nohavice nemala popravde. Tiez som bola tehotna v lete, nosila som saty. Takisto nie tehotenske 😃
@nikdenikto zhodou okolností som ich mala dnes, pri 24 stupňoch a mala som dosť, neviem si predstaviť mat túto umelinu na sebe v lete, a to som mala tie najkratšie šortky, ale je pravda, že na tehotenskom bruchu sú fajn a neťahaju, ale možno tak v zime
Ja som bola tehotna pocas leta a nosila som tehotenske kratasy, zalezi od materialu.
Mne zrovna dnes prišli kratase tehotenske z lidlu. Bohužiaľ tie klasické mi nevyhovuju, trčí mi z nich brucho lebo tričko tiež nemám tehotenske. Takže bud spodok alebo vrch musí byť tehotensky inak vyzerám ako debil 😀
Ahoj ja som si kúpila tehotenské kraťasy v normálnych som sa necítila pohodlné a tehotenské sú spravené na bruško takže sú super za mňa nebudeš ľutovať treba mať pohodlie 😃.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som šla do klasických leginovych, nemusia byt vyslovene tehu. Napríklad Lelosi