Kojenecká podprsenka pre ťažké a veľké prsia

miriam05
28. apr 2015

ahojte, má niekto taký istý problém ako ja s kúpou podprsenky? som v 31tt, mám veľké prsia (cca D) a ťažké a žiadna podprsenka, ktorú som doposiaľ skúšala v kadejakých obchodoch mi nesedí...buď nesedí košík, alebo ma ťahá obvod, resp. mi všetok tuk vytláča po stranách :( neviete o nejakom obchode kde by som našla takú podprdu, ktorá by mi skutočne sadla? ďakujem za každú radu, som už zúfala, nemôžem si na seba kvôli tomu nič normálne obliecť :( a čo bude po pôrode, keď sa ešte nalejú, na to nechcem ani pomyslieť, asi sa zbláznim

babajaga
28. apr 2015

Ahoj...najlepsie je vyskusat v obchode a potom podla znacky uz objednavam z netu...mam overene obchodiky...ja mam velkost 75G...ale tak ja som na ne pysna 😀 😀 😀 😀 a manzel si tiez nestazuje 😀 😀 😀 😀 mne sa osvedcili podprdy z triola,tie perfektne drzia a sedia a gaia,ine znacky nekupujem .

diusik
28. apr 2015

http://www.detskyraj.cz/pro-maminky/carriwell-p...
ja som mala tuto a je naj naj,su urcite aj slovenske stranky,ja som mala z nej 3,tiez obrovske prsia

miriam05
autor
28. apr 2015

@babajaga Ďakujem za odpoveď 🙂 môžem sa spýtať, držia tie dve značky aj niektoré predajne? alebo je to len výlučne cez eshop?

babajaga
28. apr 2015

@miriam05 oprava znacka timo,nie gaia...ja som objednavala cez leontyna.cz..vyskusas a ktora nebude dobre sediet,tak posles spat a peniaze ti prevedu na ucet...a mam aj jeden kamenny obchodik tu u nas..tam chodim tiez sem tam pozriet co maju a pani objednava timo a trilu ..tam sa uz naucili chodit zienky co maju vacsie obvody....

babajaga
28. apr 2015

@miriam05 mali by ich mat aj kamenne obchodiky,su to znackove podprdy

darina1952
28. apr 2015

@miriam05 ahoj, nepíšeš z ktorého mesta si, ale existuje Slovenský výrobca Clematis - má aj predajne v KE, PO a Prievidzi - majú podprsenky na dojčenie: http://spodne-pradlo.clematis.sk/sk/materske-po... ...mám od tohto výrobcu viac výrobkov a so všetkými som max spokojná, vyskúšaj 😉

miriam05
autor
28. apr 2015

@darina1952 ďakujem za tip 🙂 skúsim pohľadať, som ale z BA :(

dzejn80
28. apr 2015

@miriam05
Ahoj, skus zn. Anita. Ja mam od nich skvele podprdy, aj dojcenske. www.anita.sk. Maju dobre tabulky velkosti, ja som si na 1x objednala podprsenku co mi sadla.

dzejn80
28. apr 2015

@miriam05
A ked si z BA, tak skus bodyline na Mileticke alebo Kriznej, tiez maju dobre a mozes poskusat

darina1952
29. apr 2015

@miriam05 tak si objednaj cez ich e-shop a keď nebude sedieť v pohode to môžeš vrátiť... alebo tam zavolaj či nedodávajú svoj tovar do predajne v BA 🙂

akdalv333
30. dec 2015

@miriam05 Ahoj... mozem sa opytat ako si pochodila nakoniec? 🙂 ja potreujem este vacsiu velkost a nasla som nieco na internete, ale ci nahodou nemate nieco overene... Dakujem 🙂

adelaine
30. dec 2015

Ja som mala pred tehu, za normalnych okolností 75 DD, teraz mam 80 E a to este nedojcim. S podprsenkami som nikdy nemala problém, ale to len preto, ze chodim na nakup do Maďarska. Tam maju pre obdarene pochopenie, u nas je to bieda.

agids
1. jan 2016

Ahojte, ja mám na predaj kojenecké podprsenky az do velk. 100 E /mám tovar z Madarska/, ak máte záujem:
http://www.mamimodi.sk/tehotenske-spodne-pradlo...

logopedicka
11. jan 2016

Ahojte, neviete, prosim, kde sa da kupit tehotenska podprsenka v Nitre? Ale TEHOTENSKA, nie kojenecka. Dakujem.

agids
12. jan 2016

Ahoj, ja mám na predaj aj tehotensku podprsenku /na objednávku/, Belissima Maternity.

milka1503
21. feb 2016

čaute.chcem si objednať nejakú podprsenku z netu,ale neviem kde.mate nejaku overenu s vystužou?želám si taku normál.nie tie biele bez vystuže.prosím poradte.dakujééééém.

akdalv333
22. feb 2016

@milka1503 Ahoj.. ja mam tuto.. http://www.liliana.sk/p/50702/kostar-mm22-podpr... nie je vystuzena ale velmi dobre drzi a aj je pekna 🙂

milka1503
24. feb 2016

Ahoj.dakujem za tip.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre