Ahojte tehulky, viem, ze tu uz bola tato diskusia, no pre Bratislavu je pomerne starsia (z minuleho roka), tak ak by ste mali nejake dobre tipy na kamenne obchody v BA, kde by sa dali zohnat nejake slusne, pekne a pohodlne saty na svadbu, sup sem s prispevkami 🙂 dakujem.
@janulik01 ahoj vyslovene tehotenske saty by som nekupovala niesu normalny na tych cenach 😠 😠 😠 ja som si vzdy kupila o c.vacsie 😉
Skus Aupark, ale maju tam sialene ceny. Mna tam saty vysli na 70 eur.
Ja som si pozicala v svadobnom salone, bola som v 6m, ked sa zenil manzelov brat... Super vyber, ved kolko mamiciek sa vydava tehotnych 🙂
@janulik01 ja by som riešila svadobný salón
dobra skusenost s happymum - cez net
Zkuste u nás
baby, ked vidim v popisoch pod vecami na strankach ze neuveritelne lezerne saty a podobne, tak to zatvaram rovno, hruza :D
Asi je už táto téma pre Vás neaktuálna, ale ak budete v budúcnosti Vy, alebo Vaše kamarátky potrebovať spoločenské tehotenské šaty, tak skúste u nás.
Spoločenské šaty, krátke, alebo dlhé do 40 ečiek nájdete u nás v kamennom obchode, alebo na e-shope mamulienka-shop.eu. 😉
@mamulienkashop vdaka za info, ja som si zial nevybrala, hladam dalej..mozno inym cinkne nieco do nosa. a len mala spatna vazba - to vyskakujuce okno tam je fakt otravne, radsej som zavrela celu stranku.
Ja musim napisat, ze som si vybrala tuto http://www.babybelly.sk/tehotenska-moda/spoloce... moje su Amelie ružové 🙂 neskutocne dobre sadli, aj na brusko aj hore na prsiach. Uz sa tesim, ako si ich obleciem na sestrinu svadbu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janulik01 ahoj, ja som si kupila v peek&cloppenburg take volne upletove a o cislo vacsie a bolo mi v nich super pohodlne 🙂