Kde zoženiem biele elegantné tehotenské nohavice?

mirip
2. aug 2010

Ahojte pomožte mi, kde by som vedela zohnať biele elegantné tehotenské nohavice v obchodoch som bola aj v Leviciach, N.Zámkoch, Nitre, Blave a nič pozerám na stránkach a na bublinka.sk sú ale kvalita nula bodov, a na stránke bebstyl.sk sú aj číslo mi sedí a mi napísali teraz že do koncaaugusta majú dovolenku a ja potrebujem gate na 4. spetembra a neviem nájsť nikde ani na internetovom obchode, ak sú tak nad 50 e a to je prehnaná cena za jedny nohavice a všade ak majú tak len 40 a najvačšie číslo maximálne 44 a kedže mne ešte ostalo niečo po malej potrebujem 46-48 to závisí od strihu. Ak viete nejakú stránku kde je tehotenské oblečenie a nájdu sa tam aj tehotenské biele elegantné gate za normálnu cenu tak daje vedieť, už fakt neviem kde hladať ☹

nika251
2. aug 2010

Ahoj. Kedze si blizko NR, NZ .... tak ti poradim- chod pozriet do Gyoru do Arkadu. Tam hned pri Takku je teho obchod a myslim, ze tam zozenies 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre