Dobrý deň,
Kde ste kupovali podprsenky na dojčenie? Za cenu ktorá vás nezrujnuje.
Ďakujem
Bonprix
Ja mam z H&M, tie drahsie, 2ks v roznych farbach a aj ich tielka.
Ale teda som v tom denne uz rok a pol, tak som rada, ze to aj nejak pekne vyzera 😌
Velmi prijemny material, maju aj nejake lacnejsie
Bonprix.
@annab012 lidl
Ja som teraz kupovala medelu z druhej ruky
v Attractive
Ja som mala z H&M
Bonprix. Super ceny bezkonkurenčné a uzasny výber široký. Astratex isto nie, su strasne predrazeni.
Kedze mne maloktory strih vyhovoval, navyse, prsia 80G, tak z Astratexu znacku Ava. Ako pozeram, uz ju nemaju a tie "ich" 3D mi nesedia. Este kedysi aj tie ceny boli znesitelne. Ale celkovo ja nemam rada tak, ze sa mi zapinanie dostane na lopatky a prsia na bruchu 😅. Proste to musi drzat a pekne vyzerat.
V lidli
@annab012 lidl
Lidl, perfektne boli (a dodnes by som ich kdesi zo skrine veru vyhrabala)
H&m, ale pri druhom dieťati som zistila, že rýchlejšie sú tie obyčajne, čo sa len odhrnú. Už sa mi nechcelo kašlať so zapínaním…
V lidli, podprsenky aj tielka, nosím pri 3. dieťati. Ale pre istotu nedávam do sušičky.
@annab012 ja som kupovala Lindex posledne a vyplatili sa mi asi najviac. Vydržali pekne až do konca. Kupovala som MOM 2 balenie. A v akcii takže sa to dalo ako tak 🙂 skús pozrieť aj na bazariku nové z akcií. Podľa mňa sa ti to v akcii oplatí celkom, lebo fakt dosť vydržia aj 10 a viac praní bez zmeny (pridávam komentár ešte raz, lebo mi ho kvôli názvu bazariku od konkurencie vymazali 😅)
@luciaruz nuz, nemozes porovnavat bonprix, ktory predava cinske smejdy za par korun (nemozes tym padom od toho ocakavat kvalitu a podprsenky z bonprixu su shit) a znacky z atratexu (ano, vacsina je polsky shit) ale maju tam aj viacere svetove, naozaj kvalitne znacky a tie rozhodne nebudu stat tolko jak bonprix. Takze nie, nie su predrazeni, len predavaju kvalitnejsie veci ako shitny bonprix...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Astratex