Ahojte, v ktorých obchodoch sa dá tehotenské oblečenie aj poskúšať? Viem zatiaľ len o H&M. Vďaka za tipy.
Vlastne aj about you. A nemusis sa nikam trepat
Ja som si objednala z aboutyou a zalanda, doma poskúšala a čo mi nesedelo, som vrátila.
@vkatush viete aj niečo konkrétne odporučiť? Hlavne nohavice, to sa bojím, že budem len objednávať a vracať. Mám 160 cm, čo môže byt problém, aj preto som chcela niekde vyskúšať a “mať pokoj”.
Tak to ja som presný opak, ja som hľadala na vysokú postavu.
Ale najpohodlnejšie spodné veci mi boli lelosi legíny, tie sa pekne natiahli na brucho a netlačili. Rifle s tehotenským pásom som skúšala tuším f&f a hm a to má tlačilo a nebolo mi pohodlné, preto som prešla radšej na legíny. A mala som ich od začiatku až do pôrodu (doslova, išla som v nich do pôrodnice). A keďže sa pekne vrátili naspäť do tvaru, tak ich mám aj teraz, a to je rozdiel skoro 2 roky a nejakých 13 kíl 😁
HM praveze uz ma strasne malo teh.oblecenia na predajniach, aj to nie kazdej, ale len vo vybranych predajniach. online maju toho kopec, ale co z toho, ked to musi clovek aj vyskusat 🤦🏽♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Brendon v Rači v Ba