Kde sa da skúšať tehotenské oblečenie?

22. sep 2024

Ahojte, v ktorých obchodoch sa dá tehotenské oblečenie aj poskúšať? Viem zatiaľ len o H&M. Vďaka za tipy.

haraburdova
22. sep 2024

Brendon v Rači v Ba

really8
22. sep 2024

Vlastne aj about you. A nemusis sa nikam trepat

vkatush
22. sep 2024

Ja som si objednala z aboutyou a zalanda, doma poskúšala a čo mi nesedelo, som vrátila.

autor
23. sep 2024

@vkatush viete aj niečo konkrétne odporučiť? Hlavne nohavice, to sa bojím, že budem len objednávať a vracať. Mám 160 cm, čo môže byt problém, aj preto som chcela niekde vyskúšať a “mať pokoj”.

vkatush
23. sep 2024

Tak to ja som presný opak, ja som hľadala na vysokú postavu.
Ale najpohodlnejšie spodné veci mi boli lelosi legíny, tie sa pekne natiahli na brucho a netlačili. Rifle s tehotenským pásom som skúšala tuším f&f a hm a to má tlačilo a nebolo mi pohodlné, preto som prešla radšej na legíny. A mala som ich od začiatku až do pôrodu (doslova, išla som v nich do pôrodnice). A keďže sa pekne vrátili naspäť do tvaru, tak ich mám aj teraz, a to je rozdiel skoro 2 roky a nejakých 13 kíl 😁

jomarch
3. okt 2024

HM praveze uz ma strasne malo teh.oblecenia na predajniach, aj to nie kazdej, ale len vo vybranych predajniach. online maju toho kopec, ale co z toho, ked to musi clovek aj vyskusat 🤦🏽‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre