Ahojte mamičky 🙂
viete mi poradiť či sú v Michalovciach alebo okolí nejaké obchodíky pre tehotné? Alebo kde nakupujete oblečenie budúce mamičky? Viem, že na internete sa je veľký výber a dá sa kúpiť, ale predsa je fajn vidieť to naživo, vyskúšať si a tak 🙂 Ďakujem ❤
Ja som mala rifle z HaM.
Tehu legíny z netu.
Snažila som sa kupovať netehu veci, aby som ich využila aj potom. Také elastickejsie. Tričká z Takko, šaty z Tesca,... a všetko som nosila do konca tehu a nosím ich aj teraz.
Držím palce!
@ashe závisí aká si veľká, ja som kupovala kade tade a nedržala som sa vyslovene tehotenských vecí a obchodov s nimi, teraz sú v móde oversize veci, kúp si šaty z bonprixu (vyzerá ako vrece strihovo, na boku sú vrecká, sú celé červené, mám ich za 13,99e cca) ale je to super na bruško, aj u vietnamcov majú šaty takých strihov...treba len behať kade tade
Ďakujem baby, ten bonprix pozriem...ako tak šaty, nejaké tričká fajn to aj cez net, ale nohavice hlavne tie s bruškom by som chcela, na nete osm ich videla kopu ale reálne by som ich chcela vyskúšať, lebo ani neviem poriadne akú veľkosť si zobrať...teraz som vo štvrtom mesiace a nemám zatiaľ veľmi veľké bruško, ale keď bude rásť zas nechcem každý mesiac nové nohavice a veci kupovať :D a do tých svojich sa už tiež nemestím, mám len jedny legíny alebo voľnejšie nohavice
Ja som kupovala v teho obchode 3ks veci za vyse 80€! (Kratasy mikina a tricko)
Nasledne sme boli v polsku na trhu a kupila som saty! za 13, tricka po 6€, skoro ma trafilo! V lidli byvaju super leginy za 6€ tie si urcite kup su super.
Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak nic nezozenies lokalne, ja som teraz kupovala cez bonprix, lanove nohavice (paradny material), biele 7/8 plus dake lacne satocky na doma v lete, aj triciek maju dost. Kvalita a cena fajn, lebo v BA je sice obchodov pre tehotne niekolko, ale ceny nie su najnizsie a mam pocit ze ten bonprix bol lacnejsi aj ako C&A.