Kde predávajú tehotenské oblečenie v Michalovciach?

ashe
2. máj 2017

Ahojte mamičky 🙂
viete mi poradiť či sú v Michalovciach alebo okolí nejaké obchodíky pre tehotné? Alebo kde nakupujete oblečenie budúce mamičky? Viem, že na internete sa je veľký výber a dá sa kúpiť, ale predsa je fajn vidieť to naživo, vyskúšať si a tak 🙂 Ďakujem ❤

zuzidlom
2. máj 2017

ak nic nezozenies lokalne, ja som teraz kupovala cez bonprix, lanove nohavice (paradny material), biele 7/8 plus dake lacne satocky na doma v lete, aj triciek maju dost. Kvalita a cena fajn, lebo v BA je sice obchodov pre tehotne niekolko, ale ceny nie su najnizsie a mam pocit ze ten bonprix bol lacnejsi aj ako C&A.

ankare
2. máj 2017

Ja som mala rifle z HaM.
Tehu legíny z netu.
Snažila som sa kupovať netehu veci, aby som ich využila aj potom. Také elastickejsie. Tričká z Takko, šaty z Tesca,... a všetko som nosila do konca tehu a nosím ich aj teraz.
Držím palce!

zarrinka
2. máj 2017

@ashe Tehotenske oblecenie som zaregistrovala v Kik nedavno 🙂

carrot_apple
2. máj 2017

@ashe závisí aká si veľká, ja som kupovala kade tade a nedržala som sa vyslovene tehotenských vecí a obchodov s nimi, teraz sú v móde oversize veci, kúp si šaty z bonprixu (vyzerá ako vrece strihovo, na boku sú vrecká, sú celé červené, mám ich za 13,99e cca) ale je to super na bruško, aj u vietnamcov majú šaty takých strihov...treba len behať kade tade

ashe
autor
2. máj 2017

Ďakujem baby, ten bonprix pozriem...ako tak šaty, nejaké tričká fajn to aj cez net, ale nohavice hlavne tie s bruškom by som chcela, na nete osm ich videla kopu ale reálne by som ich chcela vyskúšať, lebo ani neviem poriadne akú veľkosť si zobrať...teraz som vo štvrtom mesiace a nemám zatiaľ veľmi veľké bruško, ale keď bude rásť zas nechcem každý mesiac nové nohavice a veci kupovať :D a do tých svojich sa už tiež nemestím, mám len jedny legíny alebo voľnejšie nohavice

sendy1977
2. máj 2017

@ashe v Mi na ulici Pasáž, je detský obchod Dada a tam ponukaju aj tehotenskú módu. Ale aký je vyber neviem, iba na obchode je napísane, že ponukaju tehotenskú módu.

rakahaka
3. máj 2017

Ja som kupovala v teho obchode 3ks veci za vyse 80€! (Kratasy mikina a tricko)
Nasledne sme boli v polsku na trhu a kupila som saty! za 13, tricka po 6€, skoro ma trafilo! V lidli byvaju super leginy za 6€ tie si urcite kup su super.

mammamoda
4. mar 2018

Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre