Kde nájdem tehotenské oblečenie v Nitre?

kathrin6
10. nov 2010

Ahojte. Vie mi niekto poradiť dobrý obchod s tehotenským oblečením v Nitre, kde sú ochotní zamestnanci a primerané ceny? Ďakujem

jarunka111
10. nov 2010

Viem, že v PRE DETI majú aj tehotenské oblečenie, ale neviem ako je to s cenami. A zvlášť, čo myslíš ty pod tým, že prijateľné ceny 🙂 Tiež H&M má takéto oblečko. Príjemný nákup 😀

shira_
10. nov 2010

v mlynoch, pre deti - ja mám odtiaľ tehotenské veci. nie som náročná na rôznorodé oblečenie takže v pohode som si vystačila - jedny elegantné čierne nohavice, jedny rifle, jedna riflová sukňa, a top s dlhým rukávom, predĺžený dá sa nosiť k elegantnému aj rifliam. s vecami som max. spokojná, sú univerzálne, pohodlné a mám ich od začiatku teh. doteraz. boli to podľa mňa cenovo dosť pálky, rifle, sukňa 90eur kus, tie elegantné tiež asi tak nejak, tričká učite 40-50 eur ale sú stále ako nové a ozaj ich točím dokola-práčka, sušička... leto som strávila viac-menej v pôvodných letných šatách a tričkách, čo nosím aj mimo tehotenstva... dúfam že ešte budem viac krát tehotá tak ich ešte využijem. pred letom som si ešte kúpila také plátené nohavice v takom menšom obchode pre deti aj tehotné, stáli 15eur a po 3 praniach sa mi rozpáral celý vrch, aj gombík mi hneď odletel, musela som si to znova ušiť hore, a navyše sa nechutne zrazili 😒

shirley
10. nov 2010

v polygone som zazrela jeden obchodik s detskymi a tehu vecami, ale dnu som nesla, tak skus moznoz nieco najdes,,, 🙂
ja mam dvojo tehu gati - rifle a elegantne cierne a topy plus pulovre zatial tie, ktore som nosila aj pred tehotenstvom

luciaalex
10. nov 2010

ahoj
ja som nakupila v mlynoch - HM (uzke rifle a 3/4 nohavice, elegantne cierne saty), v ma-ma (tricko) a mam par velmi peknych veci z anglicka (tricka, sukna, saty). urcite som nakupila vyhodnejsie ako shira 🙂 rifle tusim 20, saty 15, tricko 20, veci z UK za par supov (za tricka som dala 8, upletove "korzetove" saty 5 a pod....)
za taky mesiac a pol mi uz veci budu na nic. veci boli vsetko nove (ja som bola "prva" nositelka), su pekne (podla mna - a to som musela chodi do prace ako tak na slusno, ale jasne, kazdemu sa paci nieco ine)
ak by si chcela, mozme sa skontaktovat

saimaa
26. feb 2014

Na polygone ten maly obchod uz nie je,este je jeden,pri vychode,ako sa ide k mestkemu uradu,v tom obch.dome,to je obchod s detskym oblecenim,mali tam vypisane,ze aj tehotenske veci,ale mali tam len nejake pozostatky,skoro nic. V HM je podla mna velmi malo tehot.oblecenia,celkovo nitr.HM sa mi oproti bratislavskeho zda male,s obmedzenym vyberom,a dost sa tam vsetko hned minie,ved tam aj chodi cela nitra a okolie a vzdy tam je plno. A ceny nie su bohvieco,hoci na to som si uz pri tehot.obleceni zvykla. A nikdy som si nevsimla,ci aj v tej sekcii mavaju akcie,alebo nie.povedala by som,ze moc nie.. No,vyber slaby...

logopedicka
11. jan 2016

Okrem PRE DETI nieco ine v Nitre nemame? Ja hladam tehotensku podprsenku bavlnenu bez svov, ale tam taku nemaju, iba kojenecke. Dakujem za rady.

danielle123
1. júl 2016

Ahojte mám na predaj značkové veci pre tehulky zo zrušenej predajne ak by ste mali záujem pošlem aj na dobierku.

lissiak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
happymum_sk
24. okt 2016

Skúste do vyhľadávača zadať happymum.sk a určite si vyberiete 🙂

paulinamala
10. nov 2016

@danielle123
Ahoj, máš ešte to tehotenské oblečenie?

Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre