Žienky, kde kupujete tehotenské silonky? Mám problém kúpiť v bežných obchodoch, meriam 180 cm a mám pevné stehná..
V lindexe som kúpila, ale majú len čierne, potrebovala by som aj telové.
Vďaka za rady ❤️
V H&M majú tiež.
V H&M maju celkom fajn 🙂
Baby a nahodou skusenost s tehotenskymi ale kompresnymi puncochami alebo leginami? Kdd by sa dali kupit? Dakujem
@evaachesa mne núkali v bepone.. ale stáli tuším 30 eur či koľko 🤦😵
@janulka257 bepon
@janulka257 calzedonia, bepon
@janulka257 dm
@evaachesa kompresne pančuchy možno tu https://www.google.com/search?q=zdravotnícke+po...
Kupovala som len stehenne, nie tehotenske,ale majú vždy dobrý výber. Dokonca už aj také "tenšie"a sú kompresne 2.triedy=na kŕčové žily. Odporúčam zavolať a spýtať sa,či majú presne čo potrebuješ.
@kikulienkadd dakujem pekne 🙂
@evaachesa prosím 😊
@janulka257 no tak na to som pripravena ze to bude palka..skocim este k cievnemu, daju sa aj predpisat..lenze az ked budem mat tehu knizku...mala by som ich nosit cely den a vyzliekat az pred spanim...predstava mat puncochy cely den je hrozna, preto by som radsej brala leginy
daju sa kupit z beponu, mala som tiez odtial, boli fajn, ale dost drahe, co si pamatam a posledne som kupovala zo stranky www.zlatena.sk a tam stali okolo 5 eur myslim a boli rovnako dobre ako z beponu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Calzedonia-minulý rok som tam kupovala 😉