Kde kupujete tehotenské oblečenie?

zuzana_s1977
2. máj 2015

Ahojte, robím prieskum a rada by som Vás poprosila o pomoc. Mohli by ste mi prosím tehuľky napísať, či si 1) kupujete tehotenské oblečenie, alebo len väčšie čísla "normálne dostupného oblečenia" - napr. Tesco, Takko, New Yorker 2) kupujete si tehotenské oblečenie v špeciálnych butikoch, alebo prostredníctvom e-shopu? Za Vaše všetky odpovede budem veľmi veľmi vďačná! Zuzana PS: Ja som si kupovala tehotenské oblečenie z poľského e-shopu, kde to bolo cenovo dostupnejšie.

mimla
2. máj 2015

Tehotenské oblečenie mám z predchádzajúceho tehotenstva, to som kúpila v nejakom obchode v Bratislave v Eurovei, už neviem presne aký obchod to bol. Druhý zdroj mám bazár tu a pár dní dozadu som narazila na tehotenskú kolekciu v Textil house, niektoré kusy ešte so štítkami. Všetko, čo mi bolo dobré som brala. Plus mám zopár kusov oblečenia, ktoré je voľné, empírového strihu, či rovného strihu a pri minulom tehotenstve som ich tiež vynosila. Takže mám celkom slušnú zásobu handier. Až na tých pár kúskov z obchodu to nebol ani finančne náročný počin.

liz_lemon
2. máj 2015

tricka normalnu velkost, aku som nosila, kupovala som si len nohavice (H&M, C&A) a rifle (C&A)
na eshop by som si netrufla, a v specialnych obchodoch (napr. Brendon) je vsetko strasne drahe, a velakrat otrasne

zuzkagu
2. máj 2015

Ja som si nakúpila v klasika obchodoch. Mám len 2 tehu rifle. Inak mám nohavice klasika na gumu z C&A, trička z new yorkeru,Taka,Pepca atd take dole do gumky nosím M ale trička si kupujem cca o čislo väčšie alebo záleží od strihu.

girlie_konik
2. máj 2015

Vyslovene tehotenske ak to malo byt, tak v HM a v Bonprixe.
Inak som len kupila o nieco vacsie cisla obycajnych veci

misulienka84
2. máj 2015

Tehotenske oblecenie celkom fajn je v Bonprixe,Otto,Krasne Bruska,a moje oblubene Zoot.cz tam maju krasne tricka hlavne,ja osobne musim mat tehotenske veci,normalne veci my nesedia ..🙂

estrapo
3. máj 2015

ahoj. skus mimiamama maju tam aj uvedene rozmery oblecenia nie iba velkosti.

lucineckalu
5. máj 2015

rifle a leginy mam z H&M a som spokojna, nejake tricka som objednala z Aliexpressu

kefrinky
6. máj 2015

Ja som vyuzila ponuku z MK bazar, zatial spokojnost, a objednala som si tehu nohavice take letnejsie z Bonprixu, kedze to bolo asi jedina stranka, kde mali celkom schopne nohavice, strihom aj materialom aj cenou, aj s dobrymi recenziami od mamiciek, tak hadam budem spokojna tiez.... 🙂

mylullaby
8. máj 2015

Vyskusaj Bonprix eshop. Ja som si po dlhsom vahani a vyberani objednala od nich, hoci som sa obavala ako sadnu velkosti, kedze vyskusat popredu sa to neda, ale bola som velmi spokojna a uz som od nich objednavala tehotenske oblecenie 3x. Velmi pohodlne su nohavice s tehotenskym pasom. Tiez som rozmyslala, ze si povodne kupim len o cislo vacsie normalne oblecenie ale neviem si tehotenske oblecenie od Bonprix vynachvalit. Nikde netlaci, je prijemne poddajne, myslim, ze maju naozaj pekny vyber a hlavne je to cenovo dostupne. Pri vrateni tovaru su rychli a promptne poslu peniaze na ucet. Chystam sa tam nakupit aj po 4x, uz len nejake drobnosti. Zial nie od vsetkych veci maju vsetky velkosti.

radicsh
19. máj 2015

čaute, odporučam do pozornosti našu webstranku exkhlusive.sk kde najdete super šaty, veci, topy, tuniky aj pre tehotné ženy za veľmi rozumnu cenu a každý týždeň nova kolekcia

branislavn
26. máj 2015

Riešenie problemov s otehotnením neinvazívnou metódou - tehotenská a materská móda
https://www.facebook.com/pages/Otehotnenie-teho...

http://www.jdoqocy.com/l177biroiq5DDCECCB578696... - otehotnenie

http://www.babybelly.sk/?a_aid=51bff35683e3e&a_... - tehotenská a materská móda

radicsh
29. máj 2015

u nas sa da exkhlusive.sk alebo najdes na fb stranke exkhlusive 🙂

happymum_sk
31. okt 2016

Skúste do vyhľadávača zadať happymum a určite si vyberiete 🙂

dexter2016
10. nov 2016

Ja osobne som počas teheotenstva nebola nejaká obrovská a na prekvapenie v BONPRIX tam som zohnala kopu svetríkov, košieľok, tričiek hoci nohavice bol problém, ale to som kúpila u čínancov, ale samozrejem treba hľadať, a ak nie tak potom babybelly je super na bonprix

mammamoda
5. mar 2018

krásne kvaltiné tehotenské oblečenie na https://mammamoda.sk/2-e-shop

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre