Ahojte chcem sa opýtať , kde kupujete nohavice. Som stihla, mam štíhle nohy a stale som nosila úzke nohavice a neviem si predstavit to menit najmä v zime. Na brušku ma moje tlačili uz dávnejšie. Som 23tt. Kupila som si z hmka cela nadšená , ze su aj pekne aj mi sadli, ale ked som ich prvykrat zobrala, bola som sklamaná, padajú mi, vobec nedržia a zo spodu sa mi zas vysuvaju hore a na kolenách to je nepekne zhuzvane. Dajú sa kupit aj nejake lepsie?🙂 dakujem za typ
@danianela lidl
tehotenske leginy😉
Z bonprixu sestra objednáva skoro všetko tehotenské oblečenie a je spokojná 🙂 a pri nákupe cez https://www.plnapenazenka.sk/ sa t pár % z nákupu vráti 🙂
HM ma rôzne strihy, musíte len nájsť ten, čo Vám sadne, ja som tiež chudá s tenkými nohami a strihnHM SLIM mi vôbec nesedel ale strih SKINNY bol super ten som mala najradšej, mala som aj SUPER SKINNY ale v tom som sa už neskôr necítila veľmi pohodlne.
Dokonca z jednych som mala tie isté v troch rôznych veľkostiach postupne, ako som sa zväčšovala -č.32, 34, a nakoniec 36 🙂 Takže odporúčam vyskúšať rôzne strihy 🙂
Www.mmshop.sk
Objednavala som odtial,max spokojnost,miery sedia.Kvalita super.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danianela Bonprix, Mama a ja,...