Baby, kde si kupujete tehotenske leginy? Som v 14 tt, objednala som si z Lidla tehotenske leginy c.38. Som chuda 166/51kg, na nohach, a zadku su mi dobre, ale uz teraz mi ten pas na bruchu je akurat. A ked budem viac v ako napr. 25tt uz mi budu ma bruchu male, ta latka nie je nejako elasticka. Tak musim si kupit vacsie leginy, ale neviem kde 😕.
neboj budu ti dobre aj do konca tehu, tiez ich mam.
Ja nosím lidlovske legíny aj teraz v 34 týždni, ale mam zatiaľ stále troška menšie bruško
Ahoj to sa ti možno len zdá 🤔 ja som tiež tie z lidla nosila až do úplného konca tehu. Nič iné mi už dobre ani nebolo 😂
HM 🙂
Ja z H&M a nosila som ich az do porodu. Ale asi aj po porode :D boli pohodlne.
Mam velkost XS/S. Aj pocas tehotenstva som mala xs/s, len s velkym bruchom.
Takze odporucam.
Dobre drzali a pritom vobec nestahovali. Praveze vo vyssom stadiu tehotenstva som v nich mala lepsi pocit, ze mi ako keby tak “drzali” brucho.
Neboj, aj ja ich mám, aj mne sa zdali malé a nakoniec som ich nosila až do konca tehotenstva. Od pôrodu som schudla 17 kíl a stále ich doma nosím a sedia mi 😂
Ja nosím z bonprixu...sú úplne okej ešte v 32tt a podla mňa do pôrodu (číslo ake nosím). Možno ešte objednám jedny väčšie
Najlepsie leginy podla mna ma calzedonia, su aj teplucke, take hrubsie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna sa ti len zda ze su ti akurat. Ved pozri ake to mas zvlnene na brusku. Tiez mam z LiDLa som v 18tt (no mam mensie brusko ako ty) a tiez su mi takto zvlnene. Podla mna je tam dost vola este 😉