Kde kúpim zimnú bundu pre tehuľku?

gaaabinka
26. okt 2012

Ahojte,neviete mi poradiť kde by som zohnala bundu na zimu pre tehotné za dobrú cenu?

hradnapani
26. okt 2012

@gaaabinka ahoj, ja som tiez mala uz brusko v zime, ale veru specialnu bundu pre tehotne som predavat nevidela. Uplne postaci kupit si o cislo vacsiu bundu obycajnu. A uplne najlepsie pozicat si od kamosiek a rodiny, ked maju vacsie cisla, lebo je to len sezonna zalezitost. Mne postacila len jedna bunda o cislo vacsia. Prajem peknu zimu 🙂

chechnyan
26. okt 2012

skus sa pozriet v H&M - v UK maju aj kabaty aj vetrovky za celkom dobru cenu, mozno budu aj na SVK.

daniela076
26. okt 2012

....skús v Bonprixe.....http://www.bonprixshop.eu/sk/Damska-moda/moda-p...
...alebo v C and A /neviem narýchlo nájsť znak/...občas tam majú aj dobré zľavy na tehu veci.....

sendy182
26. okt 2012

@gaaabinka ja som využila peleríny 🙂 .....aj predtým aj v tehu aj po.............. 🙂 🙂 🙂

jarka101
26. okt 2012

@gaaabinka Ja som si kupovala minuly rok v H&M a je uplne super, zima mi v nej teda nebolo, skoda ze nevedia co za to pytat ☹

edulkobaby
26. okt 2012

Ja dokazem zapnut moju tradicnu a to som uz 33tt. Ale je to tesnotka. Potom prejdem na kabat, ten mam taky Ackovy.

bajusha
27. okt 2012

Skús pozrieť: http://www.mojamoda.sk/

luciahromadkova
27. okt 2012

ja som nosila sestrinu bundu, kedze ja mam S, ona L, pozicala mi taky dlhsi kabat presivaný,rodila som v novembri, tak v decembri ho mala spat, to som uz isla domov s porodnice a bol mi velky...
skus tu na bazariku, v HM, mothercare

gaaabinka
autor
27. okt 2012

...ďakujem žienky už som si zohnala kabátik 🙂 včera som na neho s manželom natrafila v Takku. 😉

slavka86
29. okt 2012

ja som v 19. tt, ide o druhe tehotenstvo a budna o cislo vacsia moze uz len vysiet v skrini 🙂 nejak som sa na nu spoliehala a teraz prisla zima a zistila som, ze namam co na seba. blazni na nete pytaju za tehotensku bundu od 80 eur vyssie, myslim tym budnu, ktora aj nejak vyzera 🙂 blazni. zarabaju na tom, ze zeny nemaju na velmi na vyber a ci chcu ci nechcu zvacsa si tu bundu kupia. snad budem mat stastie ako gaaabinka a kupim nieco v normalnom obchode. 😀

janesa1984
2. nov 2012

treba kúpiť u číňana vačšie číslo alebo kabát áčkového strihu. ja teda nemienim kupovať drahú bundu ktorú už potom neoblečiem

82
6. mar 2013

ja som si kupila v sekači, je pekna a lacna 😀

domco0003
13. sep 2017
Používateľ domco0003 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domco0003.

Ahoj.Ja som minule kupil pre manzelku bundičku na zoot.sk
Ak by si chcela obzriet nieco a nieco objednat tak mam pre teba aj zlavovy kupon:

http://www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre