ahojte maminy viem ze to sem celkom asi nepatri,ale potrebujem poradit kde zozeniem peknu a financne dostupnu tehu bundu ci kabat...som v 26tt a termin mam v decembri...moc som nepribrala,len 3kg zatial 🙂 v postate mam iba brusko pekne narastene,ale naha snad chodit nebudem.... 🙂 prosim poradte mi....dakujem
@barbara088 ahoj ja som si kupila kabat klasicky o cislo vacsi na 4 gombiky pri prsiach a dole taky spusteny volny, brusko rastlo a malo kam :D a pod tym som mala o 2 cisla vacsi rolak :D a uplne super
@barbara088 ja som rodila vo februari a kupila som si obycajnu volnejsiu bundu 38ku nosim ju doteraz
skus c&a alebo h&m pre tehotne pripadne skus nejaku volnejsiu normalnu bundu - nie specificky pre tehotne
uz som skusala aja normalnu bundu ked som zapla cez brusko bola mi vsade strasne velka rukavy som mala ako na 150kg cloveka 🙂
ahojte mamicky.tak uy som zohnala...kupila som si kabatik je teply gombiky si moyem posit kolko chcem a hlavne je pod zadok takze mam krize zakrite...a nebola az taky drahy v New youker 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbara088 skus zohnat tu v bazariku, aj vcera som tu videla dve-tri pekne..nova sa ti neoplati. budes ju nosit par tyzdnov a vyvalis za nu dvojnasobok toho, co by mala naozaj stat-a to len preto, ze je tehotenska..ja neviem, co je na tych veciach tak drahe, ale ryzuju na tom poriadne 😒