Kde kúpim tehotenské oblečenie v Trenčíne?

zata2
11. okt 2012

Ahojte baby chcela by som sa syptat, nepoznate nejaky obchod aj s humornymi trickami okolie trencina alebo potom skade nakupujete veci? Nejaka overena stranka?Dakujem

prdelinka12
11. okt 2012

tehotenský obchod bol kedysi pri šánerovi 🙂

nataliagabova
8. nov 2012

v Laugariciu v C&A maju tehotenske oddelenie,možno si tam niečo nájdeš...najkrajšie tehu oblečenie maju v H&M, ale v TN nieje tehu oddelenie, najbližšie v BA-Eurovea. Mame to tažke 😒

zuzik311
8. nov 2012

aj v laugariciu predeti majú ale tam sú iné ceny

tuti_sk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yuriko
29. mar 2013

Ten obchod čo bol pri Šánerovi už zavreli. Ja tam blízko robím a vždy som chodila okolo. Samozrejme keď sa mi zväčšilo brucho a išla som sa tam pozrieť, tak to bolo zrušené. Ako naschváľ. Najskôr tam bola cedula, že sa presťahovali, len tam bola uvedená tá istá adresa, na ktorej do sídlilo dovtedy. Tak to som úplne nepochopila. Takže som vydedukovala, že táto predajňa už proste nie je. Takže objednávam z netu: http://www.asos.com/Women/Maternity/Cat/pgecate... alebo http://www.esprit.eu/Women/all_brands/CLOTHES/F...

aneet112
30. mar 2013

Puchov.....Požiarna ulica ,aj humorne trička,leginy,nohavice šaty..... 😵 mame tam všeličo a myslim že ceny su prijatelne aspon čo sme boli pokukať po TN

mirkatrencin
18. apr 2013

Hore v Laugu majú kopec pekných vecí, ale tak ceny sa pohybujú okolo 40€ za všetko...potom som našla aj hore v Priore dva obchodíky vedľa seba, jedna je móda pre moletky a majú tam aj tehu oblečko, myslím, že to z maderny objednávajú v druhom mali hlavne nočné košielky a niečo pre deti. V Ceačku niečo majú. ale len sem tam sa tam dá natrafiť na niečo normálne k svetu...ja som si tam kúpila len rifle za 39,90 ale výber je tam minimálny a je to také no...a veľkosť XS/S čo ja potrebujem tam majú len seem tam...ale keď ti môžem poradiť moc si toho zbytočne nekupuj..aj tak to len pár krát hodíš na seba a pojde to do skrine na dobu neurčitú a bude ti v tom stáť kopec peňazí, čo si mohla dať do výbavičky...ide leto...ja mám ešte z minulého roka nejaké tuniky a dlhšie elastické tričká pod zadok, hodíš si k tomu legíny, len si ich necháš pod bruškom, šak teraz predávajú bár aké volné tričká za pár eur a účel to splní ten istý

happymum_sk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
happymum_sk
31. okt 2016

Skúste do vyhľadávača zadať happymum a určite si vyberiete 🙂

mammamoda
4. mar 2018

Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre