Neviete kde v Nowom Targu sa dá kúpiť tehotenské oblečenie ?
,,,co viem dva stanky,,,,,ale musis hladat....lebo tiez ked som potrebovala tak som nasla len jeden,,,,,,a teraz som objavila druhy,,,,, 🙂 ,,vyber fajn,,,,,,neviem, co konkretne potrebujes,,,,
da sa pozrieť aj tovar cez net?maju svoju stranku?
skus obchod BABYBOO harcerska 7 nowy targ
dvojpodlazny obchod my sme tam nakupili velmi vela a lacnejsie ako u nas
Su tam určite 2 stánky v Targu... 1- taká "stará dobrá klasika"-aj vačšie čísla, klasické strihy... 😉 A potom je tam aj jeden s takými "modnymi, ci modnejsimi" 😀 vecickami... ten prvý je na tej vybetonovanej ploche, vytŕča sa na nom maketa tehullky 😉 - predáva tam taký milý pán, s ktorým sa dá dohodnúť na cenách ... su to zvacsa kvalitne polske veci... A ten druhy je "pod chodníkom", ked ides vrchnou castou trhu(po chodníku) a potom na poslednej moznej odbocke (kým nevyjdes na cestu) zabočíš do ľava a akoby sa vracias spat... Tam sú aj veci z číny, turecka, atď.... Su často krajšie, najma modernejšie ako som písala... Ale treba rozoznávať kvalitu... mne sa odtiaľ jedny nohavice po 2 či 3 praní "rozpadli 😒 Ale mám odtiaľ aj dobré 😉 Daj potom vedieť ako si pochodila 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
chodievam tam uz roky,ale tehu oblecko som na trhovisku nikdy nevidela...pre babetka je tam toho kopec 🙂