Kde kúpim tehotenské nohavice v Nitre alebo v Nových Zámkoch?

luckak94
13. okt 2015

Ahojte baby, neviete kde v NR alebo v NZ nájdem tehotenské nohavice? Mám takú prácu, kde vyžadujú, aby sme ako zamestnanci mali tmavé rifle alebo čierne nohavice, no všetky moje jegginsy a nohavice, čo som nosila doteraz, ma začínajú veľmi tlačiť na brušku. Bola som sa pozrieť v H&Mku v Mlynoch kde ma nepotešili, keď mi oznámili že tehotenské oddelenie zrušili (na internete som videla že majú nohavice od 25€, čo ma veľmi potešilo) a že najbližšie je v BA alebo v Leviciach. V C&A tak isto tehotenské oddelenie v Nitre ani nespravili a čo je obchod úplne na vrchu ten detský, kde majú aj takéto oblečenie, stoja jedny nohavice 60€, čo nie som ochotná dať také peniaze. Keďže v práci chcem zostať ešte tak cca 3 mesiace, som ochotná zakúpiť si takéto nohavice, preto baby, neviete kde by sa dali ešte v týchto mestách nájsť nejaké nohavice za rozumnú cenu? Ďakujem za každú info 🙂

ivet1371
15. okt 2015

V polygone od autobusovej stanice hneď ten podchod tak na lavo je detsky obchod a videla som tehu nohavice.cenu neviem.ale skus kontaktovat tu na koňovi uhrikovci je to jej obchod

19lucka90
18. okt 2015

@luckak94 ahoj. Neviem odkial si ale ja som si kupila cierne tehu nohavice v suranoch v obchode Emma. Cena 14,50 a su sice viac take teplakove ale na pohlad vyzeraju ako normalne.

vmvm
11. nov 2015

V Mlynoch v H&M maju tehu veci.

luucciaa
14. nov 2015

Ahojte babule, mam v bazariku vela krasneho oblecenia od novorodencov az po 1-2rocky tak nakuknite ;) pri vetsom odbere postu hradim ja a na volake zlavicke by sa dalo popremyslat ;) taksup kuk kuk ;) https://www.modrykonik.sk/market/my_bazaar/luuc...

andreavanda
7. dec 2015

@luckak94 ahoj ja mám tehu rifle na predaj su v super stave je to značka denim cena je 10eur ak máš ešte záujem
@luucciaa

martinka6282
2. jan 2016

@luckak94 ahoj tiež odporúčam obchod na polygone pri stanici 🙂 majú dobré ceny a aj kvalitné veci 🙂 ja som si tam toho pokupila už veľa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre