Prosim žienky,kde na Slovensku v kamennych obchodoch H&M kupim tehu oblecenie?
Byvam v Žiline a tu v h&m nedržia tehotenske oblečenie.....☹
To asi len na nete. A však teraz je móda taká variabilná, že by sa dalo si vybrať aj z normálnej módy a len by si si kúpila o 2 konfekčné veľkosti väčšie. Aspoň teda ja som to tak robila, nejak som sa výslovne tehu módou nezaoberala.
Vieš čo tehotenskú sekciu nájdeš asi len v Bratislave aj to tuším len Eurovei, v Auparku nie. Ja keď som si zakaždým kupovala tehotenské veci od nich cez aplikáciu. Cez to mi to príde najľahšie a ešte tam bývajú aj také akcie ako doručenie zadarmo alebo nejaké percentá dole z nákupu 🙂
Dakujem,Ja som z h&m velmi spokojna,mam nejake pozicane tehu veci od rodiny a sedia mi perfektne,oni kupovali v h&m vo Viedni,nikde ma netlacia,vyhovuju mi prave od nich,len si chcem este zadovazit par kratasov a siat a to sa bojim cez e-shop,(rada by som si to vyskusala) ale pripadne teda skusim pozriet este tu ich tabulku verca_a22,ked mas s nimi dobru skusenost 🙂
My máme v TT..ale to máš asi od ruky..
ahooj 🙂 neviem kde v tvojom okolí, ale môžeš pohľadať, či nenajdeš nejake zľavy na
http://www.kuponyzdarma.sk/ .. ja som ušetrila už veľa 🙂
@ewicek11 veď, keď ti nesadne veľkosť, vrátiš, s tým není žiadny problém
Tehotenské oblečenie majú len v Bratislave Eurovei, Trnave a v Košiciach.
V avione maju super vyber
@ewicek11 v ba maju v avione, vyber dost biedny...velkostne to sedi tak ze ked si teraz velkost 36 kup 36 a ak si 38 tak kup 38. Ja mam kratase od nich teraz letne a kupila som 38, na zaciatku tehu som bola chudsia taka klasicka 36 a vtedy mi sadli ich 36. Tricka mam S. Je to lepsie vyskusat ale ak sa ti neda objednaj si 2 velkosti a potom vrat co nebude dobre 🙂 su lepsie obchody pre tehotne ako HM ak by si chcela poradim 🙂
Ahoj, ja som si kupovala tehotenske oblecenie v auparku v ZA v Mama a ja. Skus tam - kupila som tam saty, pred mesiacom aj kratase.
Dik za super temu - tymto vyzyvam mamicky, aby si pretriedili krabice s tehotenskym oblecenim; ja som tam nasla same poklady ako podprsenky pred kojenim, co som uz aj zabudla, ze mam 😀 (kazdopadne velmi som nenasla to co potrebujes)
No podla mna vela tehu veci h&m je bieda, co sa tyka kvality, po oprani sa saty tocia do strany, aj niektore tricka...samoska, mam aj kvalitne. Mne sa to zda predrazene na tu kvalitu. Teraz som potrebovala kratase a nic tam nemali, len dva druhy. Som sa nasrala a isla som po obchodoch, kde maju panske xs velkosti..to sedi mne, co mam gate 38-40. A nasla som napr. v Cropp super cool kratase vo vypredajoch, panske tricka pull&bear a v takychto beznych obchodoch, vyskusam aj 20 veci, par mi iste sadne..a mam v pazi platit v speci tehu obchodoch tolko za veci, ktore budem mat par krat.
Ja viem iba o tom, ze v BA v Eurovei maju celkom dost veci v hmku pre tehotne ale inak neviem ci niekde su. Ja som si odtial kupovala len par veci a aj to cez internet, som to riskla ale vsetko mi sadlo, len mi tiez pride, ze to stoji dost na to, ze to clovek par krat operie a uz to je vytahane (hlavne teda tricka a saty).
Na nete HM si objednaj
ja som objednávala stále cez net keď je poštovné zadarmo, mali väčší výber ako v obchode a kvalitovo super všetky veci. Hlavne tielka a kraťasy teraz nosím.
Teraz momentalne v hm idu akcie aj v eshope teraz sa oplati objednat a velkosti sedia tak ako baby pisali vyssie
Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤
Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením nájdete na stránke https://www.bimbishop.sk
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľkypodľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, netúšim teda kde. Ani ja som ho nikde nevidela možno tak v hlavnom meste. Ale ja si veľmi často objednávam z h&m cez internet. Teraz v online shope majú veľa zliav a ak máš problém s veľkosťami máš tam všetko pekne napísané a môžeš si odmerať svoje obvody. Mne vždy prišlo všetko rýchlo a oznamovali mi každý pohyb tovaru.