Kde kúpim H&M tehu oblečenie?

ewicek11
11. júl 2017

Prosim žienky,kde na Slovensku v kamennych obchodoch H&M kupim tehu oblecenie?
Byvam v Žiline a tu v h&m nedržia tehotenske oblečenie.....☹

verca_a22
11. júl 2017

Ahoj, netúšim teda kde. Ani ja som ho nikde nevidela možno tak v hlavnom meste. Ale ja si veľmi často objednávam z h&m cez internet. Teraz v online shope majú veľa zliav a ak máš problém s veľkosťami máš tam všetko pekne napísané a môžeš si odmerať svoje obvody. Mne vždy prišlo všetko rýchlo a oznamovali mi každý pohyb tovaru.

bubbinaa
11. júl 2017

To asi len na nete. A však teraz je móda taká variabilná, že by sa dalo si vybrať aj z normálnej módy a len by si si kúpila o 2 konfekčné veľkosti väčšie. Aspoň teda ja som to tak robila, nejak som sa výslovne tehu módou nezaoberala.

misulienkamisa
11. júl 2017

Vieš čo tehotenskú sekciu nájdeš asi len v Bratislave aj to tuším len Eurovei, v Auparku nie. Ja keď som si zakaždým kupovala tehotenské veci od nich cez aplikáciu. Cez to mi to príde najľahšie a ešte tam bývajú aj také akcie ako doručenie zadarmo alebo nejaké percentá dole z nákupu 🙂

ewicek11
autor
11. júl 2017

Dakujem,Ja som z h&m velmi spokojna,mam nejake pozicane tehu veci od rodiny a sedia mi perfektne,oni kupovali v h&m vo Viedni,nikde ma netlacia,vyhovuju mi prave od nich,len si chcem este zadovazit par kratasov a siat a to sa bojim cez e-shop,(rada by som si to vyskusala) ale pripadne teda skusim pozriet este tu ich tabulku verca_a22,ked mas s nimi dobru skusenost 🙂

memeska79
11. júl 2017

My máme v TT..ale to máš asi od ruky..

mima214
11. júl 2017
Používateľ mima214 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mima214.

ahooj 🙂 neviem kde v tvojom okolí, ale môžeš pohľadať, či nenajdeš nejake zľavy na
http://www.kuponyzdarma.sk/ .. ja som ušetrila už veľa 🙂

janulka1802
11. júl 2017

@ewicek11 veď, keď ti nesadne veľkosť, vrátiš, s tým není žiadny problém

katyt
11. júl 2017

Tehotenské oblečenie majú len v Bratislave Eurovei, Trnave a v Košiciach.

momoqui
11. júl 2017

@ewicek11 ja mam HM nohavice na predaj nosene max 1 mesiac

lianka123
11. júl 2017

V avione maju super vyber

ewicek11
autor
11. júl 2017

@momoqui dakujem za ponuku,ale zhanam hlavne kratasy,tricka s kratkym rukavom a saty....

momoqui
11. júl 2017

@ewicek11 chapem 🙂

momoqui
11. júl 2017

@ewicek11 v ba maju v avione, vyber dost biedny...velkostne to sedi tak ze ked si teraz velkost 36 kup 36 a ak si 38 tak kup 38. Ja mam kratase od nich teraz letne a kupila som 38, na zaciatku tehu som bola chudsia taka klasicka 36 a vtedy mi sadli ich 36. Tricka mam S. Je to lepsie vyskusat ale ak sa ti neda objednaj si 2 velkosti a potom vrat co nebude dobre 🙂 su lepsie obchody pre tehotne ako HM ak by si chcela poradim 🙂

lillian13
11. júl 2017

Ahoj, ja som si kupovala tehotenske oblecenie v auparku v ZA v Mama a ja. Skus tam - kupila som tam saty, pred mesiacom aj kratase.

bluka2
11. júl 2017

Dik za super temu - tymto vyzyvam mamicky, aby si pretriedili krabice s tehotenskym oblecenim; ja som tam nasla same poklady ako podprsenky pred kojenim, co som uz aj zabudla, ze mam 😀 (kazdopadne velmi som nenasla to co potrebujes)

majloo
11. júl 2017

No podla mna vela tehu veci h&m je bieda, co sa tyka kvality, po oprani sa saty tocia do strany, aj niektore tricka...samoska, mam aj kvalitne. Mne sa to zda predrazene na tu kvalitu. Teraz som potrebovala kratase a nic tam nemali, len dva druhy. Som sa nasrala a isla som po obchodoch, kde maju panske xs velkosti..to sedi mne, co mam gate 38-40. A nasla som napr. v Cropp super cool kratase vo vypredajoch, panske tricka pull&bear a v takychto beznych obchodoch, vyskusam aj 20 veci, par mi iste sadne..a mam v pazi platit v speci tehu obchodoch tolko za veci, ktore budem mat par krat.

tiumen
11. júl 2017

@ewicek11 ja som minule videla v nitrianskom H&M v tescu tehotenské veci, ale to máš tiež od ruky 😅

ewicek11
autor
11. júl 2017

@majloo to je pravda,ze na chvilu, a hlavne kopec penazi to stoji....to mate dobry napad s tym panskym oblecenim,pojdem skusit aj ja,dakujem za typ 🙂

majulcek
12. júl 2017

@ewicek11 a aku velkost nosis? Mam hm kratase aj letne gatuse, ale su nosene, ale za postovne ti ich kludne dam 😉

aliii3
12. júl 2017

Ja viem iba o tom, ze v BA v Eurovei maju celkom dost veci v hmku pre tehotne ale inak neviem ci niekde su. Ja som si odtial kupovala len par veci a aj to cez internet, som to riskla ale vsetko mi sadlo, len mi tiez pride, ze to stoji dost na to, ze to clovek par krat operie a uz to je vytahane (hlavne teda tricka a saty).

ewicek11
autor
12. júl 2017

@majulcek z hm my sedia vel. M ale uz som v 8.mesiaci takze mozno aj L.....dakujem

verronica
12. júl 2017

Na nete HM si objednaj

iwet25
12. júl 2017

ja som objednávala stále cez net keď je poštovné zadarmo, mali väčší výber ako v obchode a kvalitovo super všetky veci. Hlavne tielka a kraťasy teraz nosím.

sonkaxxx
12. júl 2017

Teraz momentalne v hm idu akcie aj v eshope teraz sa oplati objednat a velkosti sedia tak ako baby pisali vyssie

mammamoda
4. mar 2018

Na stránke https://mammamoda.sk/ nájdete kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤

kristinatomi
5. mar 2018

Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením nájdete na stránke https://www.bimbishop.sk
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľkypodľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop

antamauru
5. nov 2018

@momoqui Prosim ta poradis mi tie lepsie obchody pre tehotne nez je HM ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre