Ahojte baby. Zhanam poriadnu zimnu bundu pre tehu. Ideme na hory tak nech nezamrznem. Termin mam 30.3.2018 tak ju budem nosit az do porodu. Viete mi poradit nejaky kamenny obchod s tehotenskym oblecenim v NR alebo v BA? A ako je to s velkostami. Ak normalne nosim M mam s i aj tehotenske kupit M?
Dakujem
Ahojte žienky, a viete mi poradiť nejaký internetový obchod kde by som kúpila nejaké kvalitné tehotenské bavlnené zimné pančuchy? Včera som si v lidli kúpila, no niesú až také teplé a presvitajú a ja by som chcela niečo také čo vynosím v zime k dlhým svetríkom. Ďakujem 🙂
@ruzicka111
Bepon nema tehu? Ja pekne pancusky kupujem len tam, ale cele tehu nosim len rifle, takze toto ani nemam :/
@lindusss2016 majú ale skor sú to ako silonkové.. a ja by som skôr chcela také hrubšie ako zateplené legíny ale nech je to ako pančuchy :D ale ďakujem za TIP
@ruzicka111 skus v hm, ja mam odtial a su fajn, len jedny stoja 10€
@ruzicka111
Tak to teda nvm 😕 len googlit a googlit 🙂
Ja si vacsinou hladam tak.veci,ze zadam vyraz a dam hned obrazky aked sa mi nejaky paci, idem na stranku. Je to rychlejsie, ako preklikavat cele stranky s oblecenim.
U nas maju taky maly ponozkovy obchodik v tescu a ja som si tam kupovala zateplene tehu leginy a viem,ze mali aj vzorove. Ale ze odkia to beru, to ti nepoviem...
@ruzicka111
Inak este ma napadlo, ze ak i ide skor o paradu nez o financie, pozri si na nete obchod Vertbaudet, je o FR znacka detskho a tehu oblecenia. Mame zopar veci odtial a som spokojna s kvalitou. Len treba asi vychytavat akcie 🙂
Dakujem dievcata ;) našla som zatial 2 stranky kde su aj ze 80%bavlna..tak skusim este od nich..a ked nie tak pojdem do tych ponozkovych obchodov 🙂 dakujem Vam krasne za rady. Pekny Mikulassky den 🙂
mammamoda ma kvalitné tehotenské oblečenie za prijateľné ceny. Sama som si tehotenstvom nedávno prešla a môžem len odporúčiť. Takisto je v ponuke aj kniha Hypnoporod, ktorá mne veľmi pomohla a môj pôrod bol vďaka tomu úžasný ❤
❤https://www.bimbishop.sk ❤
Internetový ale aj kamenný obchodík s tehotenským a kojeneckým oblečením, hračky, kojenecké potreby.
Špecializujeme sa na handmade - prídite sa pozrieť a vyskladať si súpravu do postieľky podľa vašich predstáv, dojčiace vankúše, hniezda do postieľky, postieľky, matrace... tešíme sa na Vás Bimbishop
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikkuska161
No kamenny obchod s tehu je v mlynoch predeti.sk
Inak ja mam bundu z h&m a ta je dost tepla, myslim, ze by zvladla aj marcove hory.
Cislo kup, ake nosis bezne.
Inak nvm, ci si uz rozmyslala nad tym, ci budes svoje dieta aj nosit v satke alebo v nosici, lebo ak by nosila, rovno uz kup tehu/nosicsku bundu a ta viem, zem fest teple napr. znacka Diva milano,ale je ich urcite ovela viac.