Ahojte, hodia sa tieto šaty na svadbu? Svadba bude v lete na úrade, oslava v stodole. Budem v 34 TT tak sa mi nechce moc investovať do šiat, ktoré už potom pravdepodobne nebudem nosiť.
Za mna nie, bez ohľadu či si tehotná alebo nie. Toto sú šaty tak na zmrzlinu či do parku.
Za mna ano. Hlavne ak pises, ze svadba bude v lete a v stodole. S vhodnymi doplnkami mozu byt. Ale vsetko zalezi od materialu a to sa tazko posudzuje na zaklade fotky
Úplne v pohode, vzhľadom na všetky okolnosti
Ano! Su krásne
Staci k nim zladit kabelku a lodicky viac do elegantna (napr. zlate) a budu super 🙂
Su to tehotenske saty? Lebo ak nie, v 34. tyzdni sa ti kvoli brusku pravdepodobne velmi zdvihnu a budu vpredu moc kratke.
Jasné. Ja som mala podobne kvetove na letnú svadbu tiež.
Ak take naturalne miesto na oslavu a nevesta si nepotrpi na nejake velke ceremonie,tak sa kludne hodia 🙂 su velmi pekne
Su krasne, a take romanticke. S velkym tehu bruskom to bude dokonale 😍. Podla mna kazda tehotna zena je krasna. Plus tvoje romanticke saty. Budes v nich urcite super vyzerat.
Ano, hodia sa.
Ano, budes krasna tehula
So správnym makeupom.. Účesom.. Topánkami a doplnkami ano...su pekne.. Ženské..
Tiež si myslím že sú vhodné na svadbu v stodole a pre tehotnú vyzerajú byť ľahké a vzdušné takže ak bude veľmi teplo tak sa budeš cítiť v nich príjemné
za mna ano
Určite áno tiež by som si ich dala
Presne ako pise niekto vyssie : zdvihnu sa Ti na brusku a budu kratke. To je prve co ma napadlo. Skus pohladat dlhsi model
Svieze letne satky,
Daj si k nim cervene doplnky a bude to Super.
Alebo aj zelene...
Zlate sice su slavnostne,ale za mna nie.
tu treba zvyraznit farebnost,aby aj tie saty ozili.
Inak to bude splyvat a tym padom to bude posobit lacno..
Hodia sa ☺️ Môžem sa spýtať, z kade ich máš? Sú veľmi pekné, aj ja také chcem 😆
Podla mna su moc krasne a dlho som take ani v obchode nikde nevidela, takze za mna istotne ano.
Ďakujem všetkým za názory. Tie šaty mi v skrini stoja už niekoľko rokov, kupovala som si ich keď som mala aspoň o 30kg viac a nenosila ich lebo mi boli veľké ako som schudla. Teraz keď sa mi nalievajú prsia a zväčšuje brucho tak mi začínajú byť akurát, keď som si ich skúšala boli mi tesne nad kolená, uvidím ako mi ešte porastie bruško a ak by sa mi vpredu moc zdvihli poriešim iné.
A živé kvety do vlasov...🙂
Mala si teda tie saty ci ine?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
vzhľadom na tehu by som si ich aj dala... aj keď vyzerajú skôr ako na bežný deň...