Hľadám spevňujuce tehotenské prádlo

zuvelyn
4. apr 2021

Ženy, hľadám asi nemožné, ale možno niektorá budete vedieť.
Som silnejšia, s ovosnutym bruchom po cisárskom spred roka, siroke boky a vacsin zadok. Opäť tehotná. Potrebujem nejaké prádlo/pančušky/silonky so spevnujucim efektom. Nemyslím sťahovacie, to by samozrejme nebolo príjemné. Ide o to, ze klasické gaťky/pančušky mi proste robia este viac nesmiernu postavu a nesedia. Tehotenské silonky su mi este veľké a obyčajne sa zase zarezu v pase a vytvárajú úplne šialenú postavu. O nohavičkách ani nehovorím, tie co maju ísť pod brucho sa rolujú dole po bokoch, tie s vysokým pasom zase zarezávajú do brucha, no je toho veľa...
Co si predstavujem, nieco s uplne spevneným spodkom, bez tenkej gumy v leme, ako zvyknú byť sťahujúce silonky. Ak poznántr total shaper sklonky z calzedonie nieco také, len tie maju veľký stahujico efekt na bruchu a to mi nie je je príjemné.
Napríklad pančušku s hrúbou gumou hore tiez nie su ok, lebo zase ma prerezu v strede tela.
Na doma mam super legíny z bonbrixu, nejake sťahovacie, ale tie vonku nemozem nosiť a tiez o chvíľu nebudú pohodlné.
Nasla som aj kratasove nohavičky na about you, objednala som, uvidíme co to bude, ale zaujíma ma co je vam ostatným, silnejším babám pohodlné.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre