Existujú tehotenské rifle pre vysoké?

salinna
24. júl 2013

Potrebovala by som si kúpiť rifle, som taky riflovy typ, vedela som, že to bude problém, ale až taký? ☹ Vedeli by ste mi poradiť, potrebovala by som aspoň jedny dost dlhe tehotenske rifle. Meriam 185 cm.

martinazvo
24. júl 2013

ahoj, ja mam 184cm a kupila som si dvoje v C&A 🙂

terezka1947
24. júl 2013

...v Clemantis-e mali super vyber...ja som sice nizka,ale jedna mamicka so mnou skusala a bola dost vysoka 😀

eva4444
24. júl 2013

ja mam 183 a nohy az po zem, takisto som mala problem s gatami. nenasla som ani c&a, ani h&m predlzene mi neboli, tak som nosila riflovu suknu, hrube pancuchy, a este aj tie teple 'stulpen' po nemecky sa to vola neviem ako slovensky v zime. takze zial neporadim, len plavam s tebpu na jednej lodi 😉

katecameron
24. júl 2013

ja mam 181 a mala som problem zohnat rifle ale to bolo pred 11rokmi nakoniec mi svokra usila a jedny som zohnala no kus mi boli male ako po mladsej sestre 😀

kikina84
24. júl 2013

aj ja mam 184 a tiez v C&A..jedine tam na seba kupim veci 🙂

beruska.zuzanka
24. júl 2013

c&a 😉

zazalienka
24. júl 2013

@salinna
http://jeans.steberg.sk/katalog/produkty/MJN___M34 ja som si kupovala tu, šije aj na mieru, ja som mala s viazaním okolo krku na výšku cm, vyšli ma v 2010 roku cca 30 €, super materiál..

vierka0
24. júl 2013

ja som kupovala z bonprixu, D-dlzku

5leni12
24. júl 2013

ja meriam 181cm, tiež som nikde nezohnala také rifle, tak som jednoducho zobrala svoje ktoré som mala a dala spraviť krajčírke..našila tam tehotenský pás, gumu aby sa dali natiahnuť a bolo po probléme. Po pôrode som si ich dala spraviť do pôvodného stavu 🙂

aneet112
25. júl 2013

mame dlžka dohavice od rozkroku je 82 cm....pas pod brusko odopinatelne traky,dalsie pas nad brusko 2 druhy v pripade zaujmu foto poslem na email 😵

mami.sk
2. aug 2013

@salinna ja mám 180 cm a tehotenské rifle som kúpila v C&A tento týždeň. a sú mi trošku dlhé čo aj mňa prekvapilo tak Tebe určite budú 😉

nikus99
27. aug 2013

Ja mam sice len 178 ale nohy kusok dlhsie 🙂 tkaze musim kupovat predlzene nohavice, v bonprixe som nasla dost dlhe (vnutorna dlzka 88cm) ale tehotenske nemaju tak musim pohladat inde. ale uz mam pripraveny variant ako eva4444 ze budem v zime nosit suknu 🙂

babybellysk
22. jan 2014

Výrobcovia tehotenskej módy sa držia hesla, že ľahšie je skrátiť ako predĺžiť, a preto mnohé značky robia tehotenské rifle v dĺžke 33"/84cm. Takže nevešajte hlavu, určite na vašu výšku rifle nájdete. 😉 Ale ani tá sukňa nie je zlý nápad.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre