Ahojte baby, ja mam taky problém ze som tersz v 17tt a mam hrozne velke prsia, naliate, tazke, uz mi nesadne ziadna podprda, pred tehu som mala velkost 85C cize dost velke a teraz to je extremna zataz..Neviete mi poradit nejaku podprsenku kde ju mam kupit ktorá pekne sadne a netlaci nikde na taketo velke prsia?
@christin1280 ja som mala pred tehu 75c, kúpila som si v meste u nás v ke čisto v obchode so spodným prádlom 85E už mi je malá tak som objednala väčšiu z Bonprix, lebo cenovo je dostupnejšia, majú aj väčšie veľkosti
Ja mam tiež velke prsia, objednala som z Bonprixu, veľkosť 90 E a som spokojná, sú pohodlne, cenovo dostupné, a veľkosti majú aj väčšie, odporúčam
Ja mam tiež z bonprix 80 F, ale určite si kúp netehotensku s vystuzou a kosticami. A ak si chceš byť istá ci sadne kľudne aj z pepca len poskúšaj keď ti zas podrastu výmenis za novú. Ono sa ti to este dosť zmení ja pred odtehotnenim 75 d som mala až mi je ľúto všetky tie značkové podprsenky vyhodiť.
@christin1280 ahoj, ja mam velkost 80D a mam podprsenky na kojenie/tehotenske z astratexu. Dobre drzia, netlacia, netahaju, su pohodlne, vydrzia roky...ja som velmi spokojna. Ak nesadne, vymenia alebo vratia peniazky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem odkiaľ si. Treba zájsť do obchodov, kde majú čisto len spodné prádlo, tam majú väčší výber. Ja si vlastne ani v takych bežných obchodoch veľkosť na moje nekúpim.. keď som bola tehu siahala som po podprsenkách bez kostice , pretože mi to bolo vtedy všetko veľmi nepríjemné.. a doma som nosila tu na dojčenie.