Ahojte,
chcem poprosit o skusenosti - ako ste riesili oblecko na posledny trimester (ptp Vianoce)? mam na mysli vrchne bundy, vetrovky, kabaty... kupovali ste nieco na seba alebo pozical chlap svoju zimnu bundu? 😀
vsetky moje "civilne" veci na zimu mam uzke, a do Vianoc nejaka zima urcite bude, takze nieco nosit musim. v praci (kde musim byt "na slusaka" som asi do polky novembra), potom si zoberiem lyziarsku vetrovku mm.
dik
ja som nosila okrem ineho aj taky ten "tehotensky pas" - pruzna bavlnena latka... neriesila som problem vybiehajucich triciek, brusko aj chrbat som mala stale v teple... 😉
poradila by som ti kupit si pončo 😉 to znosis aj potom..
ja mam sice decembrove a januarove dieta, ale mala som take male brusko, ze som sa v pohode zmestila aj do mojho bezneho oblecenia (vel . 38). Ked som ale potom nosila dieta v nosici, tak som si pozicala bundu od mojej mamy a boli sme v nej zazipsovane spolu, na manzelovych mi boli dlhe rukavy 🙂 A este jednu bundu som si kupila za par drobnych v sekaci...
aj ja to riešim zatiaľ s pončom, zimnu bundu si len požičiam
ja si hlavu nelamem 🙂 poziciam od manzela,sestry,mamy :D to je uuuplne jedno nejako to neriesim 🙂
Kupila som v sekáči zimnu bundu, nohavice som mala menčestrové, ale ani pančuchy mi nebolo treba, lebo v tom poslednom trimestri mi bolo akosi viac teplo 😉 a svetre, tričká som nosila tie dlhšie, aby som nemala holé kríže.
ahoj, celkove tehu oblecko je podla mna zbytocne kupovat, ja som mala 3tehu gate, 3tehu tricka a inak som sa tiez nasackovala do mm oblecenia 😉 zalezi aku mas pracu,ak musis chodit elegantne,tak to je nieco ine 😉
v zime som mala tehu tricko a silonky vytiahnute az pod cici 😅 na tom tricko alebo mikinu aby som to zakryla a bolo 😉 nic mi neuchodilo a boli sme v teple obe 🙂
ja som si kupila pletene saty cca po kolena a pod ne som si davala tielko a hrube pancuchace az nad pupik🙂 k tomu cizmy a kupila som si jednu XXL vetrovku, alebo som nosila manzelove veci.
ja som si kupila jedny tehu rifle a tie som nosila do konca tehu a v zime som nosila jednu flisovu bundu na zips a nosila som pod to tielko,tricko kratky alebo dlhy rukav a rozopnuty sveter na zips, ale mne bolo vacsinou teplo, tak aj bez svetra som sla 😉
riflovu tehu suknu, dlhe tricko pod zadok velkost XL, kabat v tvare A-cka a cizmy.
ja som rodila v januari takze zimu som si "uzila" 🙂 mala som teho rifle a obliekla som normalne svoje pulovre len kabat som mala od mami pozicany🙂
ja som rodila v januari a nosila som rozne tuniky a tehu rifle a saty som mala ked sa trebalo pekne obliect.kabat som si kupila.
malý je decembrový a ku koncu tehu som si vystačila s tehu riflami a mala som také voľné svetríky, čo mi dala sestra
využila som aj kabát od nej - sestra pochudla, tak jej bol veľký a mne na vtedy super 😎
vetrovku som si požičala od maminy takú voľnejšiu
mala som aj ja svoje paleto zimné, také do A-čka, no cítili som sa v ňom ešte väčšia, takže to som nenosila...ale keby nebolo čo, obliekla by som aj to....na tých pár dní sa neoplatí kupovať nič nové - resp. drahé
skús skočiť do sekáča alebo nájdi niečo na bazáriku
ja tiež prečkám zimu s maxi bruchom :D V práci budem asi ešte aj v januári, ale viem, že ma nevysmejú za maxivetrovky alebo kabát a lá raťafák :D Ponosím, čo domáca skriňa dá. Teraz nosím zatiaľ svoje veci, pod tým vrstvenie, lebo kosa je riadna.. ale kým gombíky neodtrhne, tak v pohode :D
tak mne bolo v tehotenstvo strasne horuco ale mala som kupenu XXL pansku bundu 😀 😀 😀 a na nphy som obula jedine botasky 😉
ja som si kupila bundu o jedno cislo vacsiu ako som nosievala a posluzila nam super na celu zimu 😉
pohodlny netehu rolak s elastanom (teraz ho nosim v poho ako netehu a nie je roztiahnuty), pod to stahujuce tielko pre tehotne, ktore fajne hrialo, nohavice s pruznym pasom, topky nastastie svoje...neskor maminine 😉 a kabat som kupovala v orsay Ackovy strih a nosila som ho skoro do konca tehotenstva. Dolne kombiky som uz nezapla, ked to neslo a sal to poriesil...
Ahojte, ja som rodila vo februári a mala som len jedny tehu novahice a tehu svetrík, ktorý sa dá nosiť aj teraz. Ale tie nohavice boli dosť tenké, tak som ich v mrazoch nahradila zamatovými teplákmi, ktoré som dostala na Vianoce rok predtým. Boli na gumu a boli veľmi pohodlné. Ešte aj keď som išla do nemocnice rodiť, tak som išla v nich a manžel mi ich doniesol aj keď som išla z nemocky. Inak som mala celkovo malé brucho, tak som nosila všetky tričká aj svetre a vetrovku som mala moju starú. Ku koncu som ju síce troška s problémami zapla 😀 ale keďže som sa cítila pohodlne neriešila som to.
ahoj, ani ja som nic nekupovala, na ten mesiac su to uplne vyhodene peniaze ... som si pozicaal od mamy bundu ... nosila by som hocijake vrece, aj bundu od muza ... proste tie peniaze viem upotrebit aj lepsie, potom babatku, alebo sebe, cokolvek ...
ja som nosila elastáky, legíny,,,ktoré využívam aj dnes a na to dlhé svetre🙂
manzelova zimna bunda bola vyuzita z mojej strany na 100% a mamina mi pozicala svetre a nohavice..nakolko v tehu som mala akurat jej konfekcnu velkost..takze aj ked som potrebovala nieco slavnostne chodila som k mame do skrine hladat veci.. ale inac sa na to obdobie moc nieco nove neoplati kupovat
aj ja si požičiam od priatela bundu, aj včeraj sme boli po obchodoch a aj mikinu som si vybrala takú čo potom on môže zúžitkovať 🙂 ešte že tých chlapov máme 😉
ja tiez pouzivam manzelove veci a kupila som si ponco, co budem mat aj potom a svetrik, ktory ma gombiky len vo vrchnej tretine a da sa nosit aj neskor, ale musela som si kupit tehu nohavice do roboty, bo tam sme boli za slusaky a jedny tehu rifle 🙂
Kupujem tehotenske oblecenie, je site na tehotenstvo a velmi pohodlne, neoplati sa riskovat nejaky zapal mocoveho mechura. Kabat som si kupila cez tehulky.cz, vacsinou to siju Poliaci, maju znacky Happymum, Torelle a Bebefield. Som velmi spokojna. Mam aj hrube tehotenske puncochace. Tie veci sa daju nosit aj potom, prip. odlozit na dalsie tehotenstvo. Mne by uz totiz ani manzelov kabat nebol dobry. Ak clovek netrpi biedou, tak by sa mal snazit aj v tehotenstve vyzerat pekne a atraktivne - moj nazor. A ta moda je skutocne moderna a vyuzitelna aj na potom - asi tazko po porode budeme vyzerat ako modelky s pov. konfekcnou velkostou 😉
Nekupovala som nič. Nosila som kabát áčkovaho strihu.
No,ja som rodila zaciatkom februara,nosila som mamin kabat a manzelovu vetrovku,kamaratkine rifle,a kupila som si oteplene nohavice na snurku a tie som tak vynosila,ze ked som prisla z porodnica,sli rovno do smeti 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja nosím kabát, tričko (až po kolená) a silonky.
kupila som jednu dlhsiu bundu, kde mi brusulo vosla aj v 9. mesiaci. kedze je to taky A-ckovy strih mozem to nosit aj teraz lebo to vyzera dobre! nekupuj toho moc, nebudes potrebovat. pod kabat som najradsej nosila dlhsi sveter a leginy, co je aj elegantne aj sportove...
zupan a nocnu koselu........takze dopredu by som si nic nekupovala.samozrejme, Tebe a babatku prajem vela zdravicka
Malá je februárová a celú zimu som sa dopla do zimnej bundy čo som mala predtým, lebo vtedy mi bola drobátko veľká... Akurát čo som si jeden dlhý hrubý sveter kupovala a samoška, jedny tehu rifle.. A v tom som vydržala bez problémov 🙂 Nič špeciálne podľa mňa netreba riešiť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nosila som svoju široku bundu a svoj široký kabát.Sem tam bodol aj sveter po mm.Na tu chvílku by som si nekupovala nič extra.